Pankki Pyhäjärvi – Suomenselän OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Pyhäjärvi – Suomenselän Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Otto pankkiautomaattien verkoston pisteeseen.

Kansallisella tasolla pankkitoiminnassa mukana olevista merkittävistä finanssikonserneista myös Pyhäjärvellä operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Suomenselän Osuuspankki.

Suomenselän OP toimialue kattaa Pyhäjärven ohella Haapajärven, Haapaveden, Kannuksen, ja Oulaisten kaupungit sekä Kärsämäen, Merijärven ja Reisjärven kunnat.

OP Pyhäjärvi - pankki Pyhäjärvi.

Pankilla on kaikkiaan noin 45 300 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on noin 27 400. Asiakaskuntaa palvelee 70 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), säästämisen ja sijoittamiset ratkaisut, luotot ja lainat, lakiasiainpalvelut, vakuutukset, maa- ja metsätaloudenpalvelut, yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin, kiinteistövälitys- ja isännöintipalvelut (OP Koti LKV), sekä varallisuudenhoito (OP Private).

Konttorissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös OP-verkkopankki ja -mobiilipankki palveluita hyödyntäen, vuorokauden ympäri.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee yksi Ottopiste-automaatti, joka on tyypiltään OttoPlus, sisältäen peruspalveluiden ohella tilaisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OP Pyhäjärvi – Suomenselän Osuuspankki
Torkkolantie 1
86800 Pyhäsalmi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-16.
op.fi/web/op-suomenselka

Otto pankkiautomaatti Pyhäjärvi – pankki Pyhäjärvi

OttoPlus-automaatti sisältää peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) lisäksi mahdollisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OP Pyhäjärvi (OttoPlus)
Torkkolantie 1-3
86800 Pyhäsalmi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Pyhäjärvi – Suomenselän Osuuspankki konttorin palveluista ja toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPSuomenselka/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Pyhäjärvellä, sekä paljon muuta.