Raha

Opas erilaisiin raha ja rahoitus aiheisiin, kuten raha asiat kuntoon, kiinalainen raha, sekä raha lahja.

Rahanhallinta yksityisten ihmisten elämässä tarkoittaa niin rahan lähteiden eli tulojen hallintaa, kuin menojenkin hallintaa, eli kulujen hallintaa.

Näiden lisäksi oma lukunsa useimpien ihmisten rahanhallintaa ovat erilaiset sijoituskohteet, joiden tarkoitus on lisäta varallisuutta, ja turvata rahaa inflaatiolta, joka on rahan ostovoiman vähenemisen mitta.

Nykyään rahabudjetointiin on olemassa enemmän apuvälineitä kuin koskaan ennen, mukaanlukien erilaisia budjetointi apuvälineitä internetin yli sekä työpöytä sovellutuksina tietokoneille kotiin.

Yksi suosituimmista persoonallisista budjetointi ja rahan suunnittelu työkaluista on historiallisesti ollut varsinkin MS Money, joka sisälsi erilaisia toimintoja niin tulojen ja menojen hallintaan, kuin myös investointien hallinnointiin ja suunnitteluun.

Raha asiat

Katsaus erilaisiin apuvälineisiin raha asiat hoitoon sekä netissä että netin ulkopuolella.

Raha asiat

Vanha raha

Vanha raha keräilykohteena on lisääntyvässä määrin kasvanut yli vuosien.

Vanha raha

Suomen Pankki

Suomen Pankki on maan keskuspankki, kansallinen rahaviranomainen, ja toimii nykyisin osana Euroopan keskuspankki- ja eurojärjestelmiä.

Suomen Pankki

Suomen Teollisuussijoitus

Suomen Teollisuussijoitus on valtion omistama pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa sekä pääomasijoitusrahastoihin että suoraan erilaisiin kasvuyrityksiin.

Suomen Teollisuussijoitus

MB Rahastot

MB Rahastot toimii pääomasijoittajana mbo-järjestelyissä, yksityistämisissä, toimialajärjestelyissä, sekä kasvun rahoittamis-tilanteissa.

MB Rahastot

Suomen Pankki korot

Suomen Pankki korot resursseihin kuuluvat tilastot sekä euribor-viitekoroista että suomalaisten pankkien omista viitekoroista.

Suomen Pankki korot

Lyhyen koron rahastot

Lyhyen koron rahastot sijoittavat hallittavan varallisuuden tyypillisesti alle vuoden juoksuajan omaaviin korkopapereihin, tarjoten hyvin ennakoitavissa olevaa, suhteellisen matalariskistä tuottoa.

Lyhyen koron rahastot

Eqvitec Partners

Eqvitec Partners on suomalainen pääomasijoitus yhtiö, joka sijoittaa laajenemisvaiheessa oleviin teknologiafirmoihin.

Eqvitec Partners

Nooa Pankki Helsinki

Nooa Pankki Helsinki toimii kaupungissa kaikkiaan kolmen toimipaikan voimin, Mikonkadulla, Itäkeskuksessa, sekä Mannerheimintiellä.


Nooa Pankki Helsinki

Leave a Comment