Rahasto vertailu

Rahasto vertailu palveluita on tarjolla internetissä mm. Morningstarin Suomen ja Taloussanomien Eufex palveluiden avulla.

Morningstar Suomi
www.morningstar.fi

Morningstar on yksi maailman suurimmista informaation tuottajista rahastomarkkinoista, ja mm. Kauppalehti käyttää talouslehdistöstä nettisivuillaan Morningstarin tietoja rahastovertailuun.

Morningstar verkkopalvelun avulla voit hakea tietyn profiilisia rahastoja ja rahastoja joiden tuotto on historiallisesti ollut tietyn suuruinen, muun muassa.

Palvelu on ilmainen, mutta saadaksesi joitakin kehittyneempiä nettisivuston palveluja, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Näihin edistyneihin palveluihin kuuluvat mm. Oma Salkku palvelu, jolla voit helposti seurata omien rahasto sijoituksiesi arvonkehitystä.

Taloussanomat Eufex
www.taloussanomat.fi/porssi/rahastot/

Taloussanomilla, joka on osa Sanoma WSOY konsernia, on tarjolla ilmainen rahasto vertailu palvelu, joka tulee Suomalaiselta rahastoihin erikoistuneelta pankkiiriliikkeeltä, Eufex Oy:ltä.

Eufex rahastoja vertaileva palvelu mahdollistaa mm. riskiluokituksen, eri aikavälien tuottojen, sekä Eufex luokituksen vertailun Suomessa myytäville rahastoille.


Voit tarkastella palvelun avulla myös rahastojen perusnäkymiä, tuottoja, sekä palkkioita.