Pankki Rantasalmi – Rantasalmen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Rantasalmi konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Otto pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kansallisen tason pankkikonserneista myös Rantasalmen seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Rantasalmen Osuuspankki.

OP Rantasalmi on vakavarainen OP Ryhmään kuuluva paikallispankki, jolla on yhteensä noin 8 200 asiakasta, joista noin 4 500 on omistaja-asiakkaita.

OP Rantasalmi - pankki Rantasalmi.

Asiakaskuntaa palvelee 11 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Rantasalmen konttorin ohella asiakkaat voivat hoitaa arkisia pankkiasioitaan myös kattavien verkkopankki ja mobiilipankki sekä puhelinpalveluiden kautta.

Pankin asiakkaana voit valita laajasta skaalasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Itä-Suomi Oy LKV), lakipalvelut, varallisuudenhoidon ratkaisut (OP Private), ja yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Rantasalmi – Rantasalmen Osuuspankki
Kylätie 28
58900 Rantasalmi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 9-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-19.
op.fi/op-rantasalmi

Otto pankkiautomaatti Rantasalmi – pankki Rantasalmi

Rantasalmen pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus sisältää seteleiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille.

OttoPlus-automaatti tarjoaa myös kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

OP Rantasalmi (OttoPlus)
Kylätie 28
58900 Rantasalmi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Rantasalmi – Rantasalmen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.Rantasalmi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Rantasalmella, sekä paljon muuta.