Rasmussen hopea

Rasmussen hopea myynti/osto toiminta tapahtuu firman toimipaikassa Helsingissä (Eteläranta 14, 00130 Helsinki), mutta myös jalometallien verkkokauppana.

Yrityksen yksi nopeiten kasvavista hopean myynti- ja ostokanavista on itse asiassa erityisesti suunniteltu www-sivusto osoitteessa SijoitaKultaan.fi, jossa voit myös sijoittaa/myydä kultaa, platinaa, ja palladiumia.

Firma ostaa hopeaa kaikissa muodoissaan, oli sinulla hallussasi sitten hopeaharkko, hopeakolikko, hopeahippu, tai vaikkapa hopeinen kaulakoru. Yritys pystyy arvioimaan ja ostamaan myös omistamasi romuhopea esineet.

Päivän hinnat hopean osto-ja myyntitasoille Rasmussenilta löytyvät myös tämän verkkokanavan kautta, ja jos päätät ostaa/myydä hopeaa tätä kanavaa käyttäen, varsinainen fyysinen hopean lähetys tapahtuu postin kautta.

Firma maksaa omistamastasi esineestä  hinnan, joka määräytyy hopean maailmanmarkkinahinnan, esineesi jalometallipitoisuuden, sekä painon mukaan. Mitä isomman erän hopeaa tuot kerralla myytäväksi, sitä paremman grammahinnan saat normaalisti erästä.

Jos haluat ostaa hopeaa sijoituksena, voit tehdä niin Rasmussenin kautta käymällä firman toimipisteessä, soittamalla asiakaspalveluun, verkkotilauslomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia yrityksen myyntiin.

Hopeasijoitus tuotteina Rasmussenilta löytyvät etenkin hopeaharkot ja hopeakolikko valmisteet. Päätuotteisiin lukeutuvat K.A.Rasmussenin ja Union Bank of Switzerlandin 999 promillen hopeaharkot.

K.A. Rasmussen yhtiönä

Suomen K.A. Rasmussenin emoyhtiö avasi ovensa niinkin kauan sitten kuin 1872, norjalaisen Knut Andreas Rasmussenin kultasepänverstaan muodossa Norjan Oslossa.

Käsityönä valmistettujen kultatuotteiden oheen tulivat yrityksen toiminnassa 1920-luvulla etenkin jalometalliset puolivalmisteet, esmerkiksi platinaverkot Norsk Hydron (nykyinen Yara International ASA) tarpeisiin.

Näitä teollisia tarpeita varten Rasmussen alkoi tuottamaan myös kultaisia ja hopeisia lankoja, jalometallilevyjä ja -lejeerinkejä, sekä raffinoida romumetalleja.

Suomeen K.A. Rasmussen konserni laajeni voimakkaasti 1970-luvulta alkaen. Suomen ohella toimintaa löytyy nykyisin myös Ruotsista, Tanskasta, Puolasta, ja Baltian maista.

Suomen konttori avattiin vuonna 1993, ja sen erikoisosaamiseksi maan jalometallimarkkinoilla on ajan myötä muodostunut ennen kaikkea jalometallien kierrättäminen ja raffinointi.

Helsingin asiakaspalvelupiste ostaa jalometalleja sekä myy jalometallien puolivalmisteita, korunosia, ja myös työkaluja sekä jalometalliharkkoja.