Pankki Rautalampi – Rautalammin OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Rautalampi – Rautalammin Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Otto-pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Rautalammen seudulla pankkialan toiminnassa on mukana kansallisista merkittävistä finanssikonserneista vain Osuuspankki-ryhmä, Rautalammin Osuuspankki.

OP Rautalampi on omistaja-asiakkaidensa omistama, vuonna 1904 perustettu täyden palvelun pankki.

Konttorissa sinua palvelee kuuden finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Voit hoitaa konttorissa käymisen ohella arkisia pankki- ja vakuutusasioitasi myös Osuuspankin monipuolisten verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluiden kautta.

Pankin asiakkaana valittavissasi ovat kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut, kuten päivittäiset raha-asioiden hoito, rahoituspalvelut, säästämisen & sijoittamisen tuotteet, yksityinen varallisuudenhoito, vakuutukset, sekä lakipalvelut.

OP Rautalampi – Rautalammin Osuuspankki
Kuopiontie 32
77700 Rautalampi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 9-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-15:30.
op.fi/op-rautalampi

Otto pankkiautomaatti Rautalampi – pankki Rautalampi

Rautalammen pankkiautomaatti on tyypiltään OttoPlus-automaatti, joka mahdollistaa seteleiden tallettamisen korttiisi liitetylle tilille.

OttoPlus sisältää lisäksi kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

OP Rautalampi (OttoPlus)
Kuopiontie 32
77700 Rautalampi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Rautalampi – Rautalammin Osuuspankki konttorin palveluista ja toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.rautalampi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Rautalammilla, sekä paljon muuta.