Pankki Reisjärvi – Järvi-Suomen Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Reisjärvi – Järvi-Suomen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kansallisella tasolla operoivista merkittävistä finanssikonserneista myös Reisjärvellä on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Järvi-Suomen Osuuspankki.

POP Pankki Järvi-Suomi on POP Pankki-ryhmään kuuluva, täyden palvelun pankki, jonka asiakkaita palvelee noin 60 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin palvelut kattavat kaikki henkilöasiakkaiden, pk-yritysten sekä maatalousyrittäjien ja metsänomistajien maksuliike-, kortti-, säästämis- ja sijoitus- sekä rahoituspalvelut.

Konttorissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös POP Pankin verkkopankki & mobiilipankki palveluita hyödyntäen.

Kirkkotiellä olevan konttorin toimintaa sen yhteydessä operoiva pankkiautomaatti, Ottopiste-automaatti.

POP Pankki Reisjärvi – Järvi-Suomen Osuuspankki
Kirkkotie 8 A
85900 Reisjärvi
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, torstai 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 10-16:30, perjantai 10-15.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, lainopilliset palvelut, kassapalvelut
poppankki.fi/jarvi-suomen-osuuspankki/reisjarvi

Otto pankkiautomaatti Reisjärvi – pankki Reisjärvi

POP Reisjärvi (Otto)
Kirkkotie 8 A
85900 Reisjärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Reisjärvi – Järvi-Suomen Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/POPJarviSuomi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, POP Pankin tapahtumiin Reisjärvellä, sekä paljon muuta.