Reissuluotto

Reissuluotto on EUR 2000 – 4000 suuruisia kulutusluottoja tarjoava rahoitusfirma, jonka taustalta löytyy lahtelainen J.W.-Yhtiöt Oy.

J.W.-Yhtiöt Oy, jonka kautta voit hakea kulutusluottoja luottotili pohjaisena lainana, tarjoaa lainoja palvelussa vähintään 25-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa, suomalainen postiosoite (ja kiinteä asuinpaikka, sekä toimiva julkine matkapuhelinliittymä.

Kun olet jättänyt luottohakemuksesi palveluun, firma tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa väestötietojärjestelmästä sekä (luottotietojen suhteen) Soliditet Oy:ltä.

Näiden ja muiden arvioiden perusteella J.W. Yhtiöt tekee luottopäätöksen, ja edelleen luottopäätöksen, maksimissaan EUR 4000 kokoiselle luottolimiitille.

Maksimimäärään voi vaikuttaa myös mm. aiempi maksukäyttäytymisesi.

Jos olet uusi asiakas, voit saada ensimmäisenä lainana maksimissaan EUR 2900. Vanhana asiakkaana ja laskusi ajallaan maksen voit hakea jatkossa lainoja EUR 2000-4000 suuruusluokissa.

Myönnetty luottosumma toimii luottolimiittinä, jonka rajoissa voit tehdä nostoja omalle pankkitillesi, kuitenkin vähintään EUR 60 summan ensinostona.

Käytössäsi olevaa luottimiittiä voidaan nostaa, perustuen positiiviseen maksukäyttäytymiseen.

Reissuluotto lainat – hakeminen ja takaisinmaksu

Kun sinulle on myönnetty luottolimiitti, tämän myönnetyn lainan kulut koostuvat vuotuisesta korosta (26% tätä kirjoittaessa), joka lasketaan tililuotossa olevan maksuajan ja pääoman perusteella, sekä nostopalkkiosta.

Lainoja myönnetään ja lainahakemuksesi käsitellään palvelun aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 9-21 sekä lauantaista sunnuntaihin klo 11-19.

Voit hakea luottoa Reissuluotosta vain yksityishenkilönä, eikä yrityksille sitä myöten myönnetä luottolimiittiä palvelusta.

Huomaa, että sinulla voi olla voimassa vain yksi lainahakemus kerrallaan. Kun olet maksanut edellisen lainan takaisin, voit jättää palveluun uuden lainahakemuksen.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, Reissuluotto siirtää rahasi tilille reaaliajassa, jos pankkitilisi on seuraavissa pankeissa: Nordea, Osuuspankit, Sampo, Handelsbanken, Aktia, paikalliset Osuuspanki sekä Säästöpankit.

Lainaamiesi luottolimiitin sisällä olevien summien takaisinmaksu tapahtuu firman kotiosoitteeseesi lähettämällä laskulla, josta löytyvät kaikki maksun tekemiseen tarvittavat tiedot ja yksityiskohdat.


Jos jostain syystä et saa laskua postin kautta, sinun täytyy ottaa yhteyttä firman asiakaspalveluun, joka antaa sinulle maksamiseen tarvittavat tiedot.