Pankki Ruovesi – Ylä-Pirkanmaan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Ruovesi – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä Ruoveden alueella tarjolla olevaan Otto-pankkiautomaattien verkoston pisteeseen.

Erilaisista kotimaisilla finanssialan markkinoilla operoivista pankkikonserneista myös Ruoveden seudulla on toiminnassa vain Osuuspankki-ryhmä, Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki.

OP Ylä-Pirkanmaa on Kihniön, Ruoveden, sekä Virtain seudulla toimiva pankki, joka konttorien ohella tarjoaa asiakkailleen monipuoliset verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Yhteensä pankilla on noin 20 500 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on 12 660. Asiakaskuntaa palvelee 26 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta skaalasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon, luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Pohjois-Häme), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Ruovesi – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki
Ruovedentie 13
34600 Ruovesi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, torstai 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-18.
op.fi/op-yla-pirkanmaa

Otto pankkiautomaatti Ruovesi – pankki Ruovesi

OP Ruovesi (OttoPlus)
Ruovedentie 13
34600 Ruovesi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Ruovesi konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/opylapirkanmaa/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Ruovedellä, ja paljon muuta.