S-Pankin joustoluotto

S-Pankin joustoluotto on EUR 2000 – 10 000 kokoinen jatkuva luotto, jonka saamiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Kulutusluottona lainamuoto on tarkoitettu etenkin yllättävien hankintojen kattamiseen, vaikkapa pieneen remonttiin tai hajonneen kodinkoneen korvaamiseen. Joustoluoton käyttötavoista suosittua on myös lomakassan täydentäminen.

Luottolimiittinä S-Pankin jatkuvassa luotossa on EUR 2000 – 10 000, joka on myöntämisen jälkeen aina valmiina käyttöösi.

Kyseessä on jatkuva laina, eli nostat sitä käyttöösi vain silloin kun tarvitset, ja vastaavasti maksat korkoa luotosta vain käytön myötä ja käytössä olevasta lainamäärästä.

Palvelu on erittäin joustava tarpeisiisi, sillä voit valita lyhennyseräksi 3 %, 5 % tai 10 % käytetyn luoton määrästä (aina vähintään kuitenkin EUR 50 /kk), maksukykysi mukaan.

Voit lisäksi pitää maksimissaan 2 maksuvapaata kuukautta per vuosi.

Tätä kirjoitettaessa lainan luottokorkona on 3 kk Euribor + 7,5 prosenttiyksikköä. Korko lainaasi varten tarkistetaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun viimeinen pankkipäivä.

S-Pankin joustoluotto – hakeminen

S-Joustoluotto voit hakea, jos täytät pankin lainan hakemiselle asettamat minimiehdot.

Näihin ehtoihin kuuluu mm. että sinun täytyy olla vähintään 26-vuotias, saat säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, sinulla on luottotiedot kunnossa, omaat suomalaisen henkilötunnuksen, ja asuinpaikkasi on vakituisesti Suomessa.

Laina hakemisen yhteydessä valitset myös lainan profiiliin liittyviä yksityiskohtia, kuten luoton määrän, lyhennyserät, ja maksuvapaat kuukaudet takaisinmaksun suhteen.

Itse lainahakemuksen voit jättää S-Pankin verkkopankin kautta tai soittamalla pankin asiakaspalveluun.

Koska kyseessä on luottolimiitin tavoin toimiva, jatkuva luotto, voit maksaa kulutusluoton aina välillä pois, ja ottaa lainan tarpeesi mukaan uudestaan verkkopankkisi kautta, ilman erillistä hakemusta.


Jos lainatarpeesi ylittää EUR 10 000, S-Pankin vaihtoehtoisiin lainatuotteisiin kuuluu myös S-Laina. S-Laina on pankkitilille maksettava kertaluotto (maksimissaan EUR 20 000), jossa takaisinmaksuaikana on enintään 12 vuotta.