S-Pankki asiakaspalvelu – verkkopankki, konttorit, ja puhelinpalvelut

Katsaus S-Pankki asiakaspalvelu yhteystietoihin ja tapoihin ottaa yhteyttä pankkiin verkkopankin chatissa, lähettämällä viestin verkkopankissa tai S-mobiilissa, puhelimitse, asiakaspalvelupisteistä / konttoreista, tai sosiaalisesta mediasta.

Pankin omien tiedotteiden mukaan heidän asiakaskuntansa lähettää eniten yhteydenottoja kuun vaihteessa ja puolivälissä, joten näiden aikojen ulkopuolella saat todennäköisesti nopeammin vastauksia kysymyksiisi.

Nettisivuston kautta, osoitteessa s-pankki.fi/fi/asiakaspalvelu/, on myös jo valmiiksi tehtyjä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK), jotka saattavat auttaa tyypillisissä kysymyksissä liittyen mm. S-Pankin asiakkuuteen, tuotteisiin ja palveluihin, sekä henkilötietojen päivittämiseen liittyvissä asioissa.

S-Pankki konttorit - S-Pankki asiakaspalvelu.

Voit tehdä sivuilla hakuja usein kysyttyihin kysymyksiin sekä hyödyntää pankin Aulis chat-robotti palvelua, joka on tarjolla samojen verkkosivujen kautta 24/7, joka päivä.

Tarvittaessa (asiakaspalvelun aukioloaikoina) Aulis chat-robotti ohjaa käymäsi keskustelun asiakaspalvelijalle, joka varmistaa, että saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja oikeat ratkaisut ajankohtaisiin pankkiasioihisi.

Löydät Aulis chat-ikkunan S-Pankin verkkosivujen oikeasta reunasta. Huomaa, että sinun EI tule kertoa chatissa henkilötunnustasi, korttinumeroasi, tai muita henkilötietojasi.

S-Pankki asiakaspalvelu - palautelomake.

Jos asiasi ei koske henkilökohtaisia pankkiasioitasi vaan haluat antaa vain yleistä palautetta pankin tuotteista, saamastasi palvelusta, tai toiminnasta, voit tehdä sen S-Pankki palautelomake (asiakaspalaute.s-kanava.fi/spankki) yhteydenoton kautta.

Verkkopankki ja S-Mobiili – S-Pankki asiakaspalvelu

Useimmiten vaivattomin tapa ottaa yhteyttä pankin asiakaspalveluun on käyttää netin ja S-Mobiili sovelluksen kautta tarjolla olevia yhteydenottotapoja, kuten verkkopankin viestijärjestelmää ja chat-asiakaspalvelua.

Pankkiryhmän operoimissa verkkopankissa (online.s-pankki.fi) ja S-Mobiili (s-mobiili.fi) sovelluksessa pääset lähettämään viestejä turvallisen yhteyden yli suoraan S-Pankin asiakaspalveluun ja hoitaa samalla muita raha-asioitasi. Vastaukset kysymyksiisi tulevat samaa kanavaa kautta verkkopankkiisi ja S-Mobiili sovellukseesi.

Verkko-ja mobiilipankissa voit aloittaa myös chat-keskustelun (asiakaspalvelun aukioloaikoina) pankin asiakaspalvelijan kanssa, joka on kätevä ja nopea tapa saada vastaus kysymyksiisi.

S-Pankki verkkopankki kirjautuminen.

KUVA: S-Pankki verkkopankki kirjautuminen -sivu.

Päästäksesi käyttämään asiakaspalvelua verkkopankin tai S-Mobiilin kautta tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset (käyttäjätunnus ja salasana sekä tekstiviestivahvistus (ei tarvita joka kirjautumisella)) tai S-mobiilin tunnistamisen.

S-Pankki puhelinpalvelu

Verkko-ja mobiilipankin viestittelyn ohella S-Pankin tarjoama puhelinpalvelu on edelleen yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista selvittää pankkiasiasi ja saada ratkaisuja ongelmiin.

S-Pankki asiakaspalvelu puhelinnumero

puh. 010 76 5800

Asiakaspalvelu on avoinna puhelimitse ma-to klo 9–20, pe klo 9–18 (säästäminen, sijoittaminen ja vakuudelliset lainat ma-pe klo 9–18).

Tarvitset asiakaspalveluun soittaessasi aina verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamisen.

Vuoden 2021 taksojen mukaan puhelun hinnaksi muodostuu 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. Myös jonotus on maksullinen.

S-Pankki asiakaspalvelu – asiakaspalvelupisteet ja konttorit

Yksi S-Pankki asiakaspalvelu vaihtoehto on vierailla henkilökohtaisesti S-Pankin asiakaspalvelu ja asiakasomistajapalvelu pisteissä.

Pankin asiakaspalvelupisteissä tarvitset identiteettisi tunnistautumiseen henkilötodistuksen (henkilökortti ja passi ovat molemmat hyväksyttäviä tapoja) tai S-mobiilin tunnistamisen.

S-Pankki asiakaspalvelupiste.

Täyden palvelun asiakaspalvelupisteissä voit hoitaa kaikkia päivittäisiä raha-asioitasi sekä asiakasomistajuuteesi liittyviä seikkoja.

Varaamalla ajan asiakaspalvelupisteeseen (s-pankki.fi/fi/ajanvaraus/), voit välttää jonotuksen. Halutessasi voit kuitenkin tulla paikan päälle myös ilman ajanvarausta.

S-pankki konttorit asiakaspalvelupisteet, joita on yhteensä 94 kpl maan alueella on sijoitettu varsinkin S-ryhmän operoimiin Prisma hypermarketteihin, Sokos tavarataloihin, ja suurempiin S-marketteihin.

Konttoreissa ja palvelupisteissä kysymyksiin vastausten saamisen ohella voit hoitaa myös kaikki pankkiasiasi – mukaanlukien hakea pankkitunnuksia ja kortteja, avata tilejä, kuin myös tehdä valtakirjoja S-Pankin lomakkeiden avulla

S-Pankkiirit – luotto- ja lainaneuvottelut asiakaspalvelu

Mikäli asiakaspalvelun tarpeesi liittyy asuntolaina-asioihin tai muihin vakuudellisiin luottoihin koskeviin asioihin, sinua palvelevat ajanvarauksen kautta S-Pankin S-Pankkiirit.

S-Pankkiireja on tarjolla paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Kajaani, Turku, Tampere, Oulu, Kuopio, ja Jyväskylä.

Päästäksesi S-Pankkiirin kanssa juttusille, sinun tulee tehdä ajanvaraus (s-pankki.fi/fi/ajanvaraus/).

Lainaa hakiessasi voit täyttää lainahakemuksen suoraan verkossa ja varata samalla ajan lainaneuvotteluun. Pankkiirin luona henkilökohtaisesti asioidessasi voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella.

S-Pankki asiakaspalvelu – Facebook ja Twitter

Osana kattavia sosiaalisen median palveluitaan S-Pankki ylläpitää asiakaspalvelua myös Twitter ja Facebook -sivujen kautta.

S-Pankki Facebook - S-Pankki Asiakaspalvelu.

Pankin asiakaspalvelijat ovat aktiivisia näillä sosiaalisen median kanavilla, Facebookissa ja Twitterissä, maanantai-torstai klo 9–20, perjantai klo 9-18 ja lauantai klo 9-17.

S-Pankin asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa toimii yleisellä tasolla, joten ÄLÄ jaa Twitterissä tai Facebookissa henkilötietojasi tai muuta pankkisalaisuuden alaista tietoa.

S-Pankki Facebook: www.facebook.com/kauppapankki/

S-Pankki Twitter: twitter.com/s_pankki

Muut S-Pankki yhteystiedot

Mikäli verkkopankkitunnuksesi tai puhelimesi, jossa käytössäsi on S-mobiililla tunnistaminen, katoavat tai ne varastetaan, sinun tulee estää niiden käyttö välittömästi soittamalla S-Pankin pankkitunnusten sulkupalveluun.

Pankkitunnusten sulkupalvelu

puh. 09 6964 6820 (pvm/mpm, 24 h/vrk)

Ulkomailta soitettaessa +358 9 6964 6820.

Kun olet tehnyt sulkemisen, et voi enää käyttää vanhoja verkkopankkitunnuksiasi tai S-mobiililla tunnistamista.

Sen sijaan sinun tulee hakea uusia tunnuksia asiakaspalvelupisteestä ja ottaa tunnistaminen uudelleen käyttöön S-mobiilissa.

Korttien sulkupalvelu

puh. 020 333 (pvm/mpm, 24 h/vrk)

Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Mikäli S-Pankin kautta omistamasi pankki- tai luottokorttisi katoaa tai se varastetaan, sinun tulee sulkea se heti soittamalla pankkien yhteiseen sulkupalveluun.

Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille.