S-Pankki remonttilaina – S-Laina

Katsaus tärkeimpään S-Pankki remonttilaina tuotteeseen, S-Lainaan, jota on haettavissa 5 000 – 50 000 euron kokoluokissa.

S-laina on pankin tärkein vakuudeton kulutusluottotyyppinen lainatuote, joka joustaa rahojen käyttökohteista aina lomamatkan rahoittamisesta remontin toteuttamiseen saakka.

Koska kyseessä on vakuudeton lainamuoto, et tarvitse sen saamiseen vakuutta tai esimerkiksi takaajaa.

Lainamääränä S-lainassa on 5 000–50 000 euroa ja lainan takaisinmaksuaikana on valintasi mukaan 1-12 vuotta.

S-Pankki remonttilaina - S-Laina.

Luoton hintana, eli korkona, on (2023) Euribor 3 kk + asiakaskohtainen marginaali 4,50–14,99 %.

Remonttilainaa hakeaksesi sinun ei tarvitse ennalta olla S-Pankin asiakas, vaan hakemuksen voi jättää pankin verkkopalvelun tai S-mobiilin kautta kaikkien pankkien verkkotunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sinällään lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, eikä sinun tarvitse ottaa hakemaasi lainaa vain hakemisen perusteella. Voit haarukoida lainasi määrää ja hintaa (takaisinmaksuaikaa & korkoa) S-Pankin lainalaskurissa.

S-Lainat yli 20 000 – S-Pankki remonttilaina

Mikäli S-Pankki remonttilaina tarpeesi ylittää yli 20 000 euroa, pankilla on tällaisille hakemuksille erityiset hakuehdot.

Voit jättää hakemuksen yli 20 000 euron lainasta, mikäli täytät alla mainitut edellytykset:

  • sinun on oltava vähintään 25-vuotias,
  • sinulla on olemassa suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa,
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulle ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä, sekä
  • sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja – vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

Lisäksi yli 20 000 euron S-Lainaa hakevalla tulee olla joko oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin.

S-Lainat yli 30 000

Mikäli S-Lainan tarpeesi on yli 30 000 (30 000 – 50 000), S-Pankin lisävaatimuksiin lainan suhteen kuuluu, että sinun tulee hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa.

Kun hakemus on yhteinen, myös vastaatte lainastanne yhteisesti. Myös alemmissa summissa yhteinen hakemus on mahdollinen, ja myönteinen vastaus lainahakemukseen on todennäköisempi.

Yhteisen verkkopankin kautta jätetyn hakemuksen tekemiseen molemmilla hakijoilla on oltava voimassa olevat S-Pankin verkkopankkitunnukset.

Mikäli jommallakummalle teistä ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä käymällä S-Pankin asiakaspalvelupisteellä.

Miten S-Pankki remonttilaina (S-Laina) on haettavissa?

S-Pankki remonttilaina - hakeminen.

Lainahakemuksen jättäminen

S-Pankki on tehnyt S-Lainan hakemisen mahdollisimman helpoksi. Voit jättää hakemuksen joko S-mobiilissa, verkkopalvelussa, tai S-Pankin asiakaspalvelupisteellä.

Hakemuksen jättäminen on mahdollista tehdä yksin aina 30 000 euron summaan asti, myös muiden kuin S-Pankin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mikäli lainatarpeesi ylittää 30 000 euroa mutta on maksimissaan 50 000 euroa, S-Lainaa on haettavissa yhdessä toisen hakijan kanssa. Molempien hakijoiden tulee kuitenkin asua samassa taloudessa.

Kun molemmilla hakijoilla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa.

Tapauksissa, joissa toisella hakijalla ei ole S-Pankki verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteeltä.

Toimita pankin pyytämät liitteet – S-Pankki remonttilaina

Kun olet jättänyt hakemuksen, saat tiedon, mikäli pankki tarvitsee hakemusta tukemaan liitteitä.

Esimerkkejä pankin mahdollisesti tarvitsemista liitteistä ovat kopio palkkalaskelmasta (palkansaaja), eläkepäätöksestä (eläkkeensaaja), tai vahvistetusta verotuspäätöksestä (yrittäjä tai maanviljelijä).

Pankki tekee päätöksen lainan myöntämisestä

Kun pankki on tehnyt päätöksen lainan myöntämisestä tai eväämisestä, saat tämän lainapäätöksen joko suoraan S-mobiiliin ja verkkopalveluun, tai S-Pankki ilmoittaa sinulle tekstiviestinä, kun lainapäätös on valmis.

Pääset hyväksytyn lainapäätöksen myötä allekirjoittamaan lainasopimuksen suoraan S-mobiilissa, verkkopankissa, S-Pankin verkkosivuilla, tai käymällä pankin asiakaspalvelupisteellämme.


Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen S-Pankki maksaa rahat lainahakemuksessa ilmoittamallesi tilille.