Säästöpankki remonttilaina – vakuudellinen & vakuudeton

Katsaus Säästöpankki remonttilaina vaihtoehtoihin, joita on pankilta tarjolla sekä vakuuksellisina että vakuudettomina lainoina.

Säästöpankin erilaisiin remontin rahoitusvaihtoehtoihin kuuluvat nopeasti myönnettävät vakuudettomat kulutusluotot, kuin myös suurempiin projekteihin kuuluvat vakuuksia vaativat isommat luotot.

Koska pankin lainapäätökset tulevat varsinkin vakuudettomien remonttilainojen suhteen nopeasti, pääset melkein heti lainapäätöksen jälkeen tuumasta toimeen kodin kunnostamiseen, vaikkapa kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen, tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen.

Säästöpankki remonttilaina.

Remonttilainan käyttö kodin kunnostamiseen on suosittu tapa, sillä sen avulla voit ajoittaa remontin aikataulullisesti itsellesi parhaiten sopivasti, pitäen samalla huolta kotisi asumismukavuudesta ja sen arvon säilymisestä.

Voit haarukoida itsellesi sopivaa Säästöpankki remonttilaina tuotetta pankin ylläpitämän lainalaskurin avulla.

Tärkeitä harkintoja remonttilainan otossa – Säästöpankki remonttilaina

Remonttilaina on monille yksi parhaista lainamuodoista, sillä sen avulla voit tehdä tarpeelliset remontit ja korjata yllättävät kodista löytyvät puutteet ajallisesti silloin kun haluat, ilman että ajoittaisit remontin hamaan tulevaisuuteen säästämällä varoja.

Kodin kunnostamista varten otetut lainat ovat samalla sijoitus, investointi kotisi arvoon, jälleenmyyntihintaan, sekä asumisviihtyvyyteen itsellesi ja mahdollisille tuleville omistajille.

Remonttilainaa ei kuitenkaan kannata hakea ilman puntarointia siihen liittyen, millaisen euromäärän projektisi tulee tarvitsemaan ja millaisen takaisinmaksuerän oma taloutesi pystyy kattamaan.

Siten Säästöpankilla vakuudellinen remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pankin asiantuntija auttaa sinua löytämään tuotteista juuri sinun tilanteeseesi sopivamman lainan ja maksuohjelman, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Miten Säästöpankki voi rahoittaa 5 000, 15 000 tai 30 000 euron remontin?

Kun remonttisi kustannusarvio on tiedossasi, yksi ensimmäisistä harkinnan kohteista rahoituksen suhteen on se, minkälaista kuukausierää olet valmis maksamaan.

Esimerkiksi Säästöpankin vakuudettomassa kulutusluotossa, summille aina 30 000 euroon saakka (Säästöpankin asiakkaille), on mahdollista alentaa kuukausimaksuja pidentämällä takaisinmaksuaikaa, maksimissaan kahdeksaan vuoteen.

Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto on hyvä vaihtoehto tilanteissa, joissa haluat luoton nopeasti ilman lainaneuvottelua, tai et halua pantata lainan takeeksi omaa asuntoasi ja muuta omaisuutta.

Säästöpankki suosittelee pienissä remonttikohteissa myös harkitsemaan pankin luottokorttien käyttöä projektin rahoittamiseen. Yleensä Säästöpankissa luottokorttien luottorajana on noin 1,5-2 kertaa bruttotulot.

Luottokortti on rahoitusjärjestelynä kohtuuhintainen ja vakuudeton tapa saada lisärahoitusta remonttiin. Mikäli maksat luottokorttilaskun aina kerralla pois, saat näin vaivattomasti noin kuukauden verran korotonta maksuaikaa ja korttiin liitetyllä ostoturvavakuutuksella saat hankintoihin myös turvaa.

Vaikka vakuudettomat luotot ovat mahdollisia Säästöpankin asiakkaille aina 30 000 euroon saakka, vakuudellinen kulutusluotto voi olla parempi vaihtoehto jo yli 10 000 lainatuille summille.

Tämä johtuu siitä, että vakuudellisissa kulutusluotoissa korkotaso on vakuudettomia usein huomattavastikin edullisempi. Siten vakuudelliset lainat sopivat erityisesti suurempien hankkeiden rahoitukseen ja asiakkaillem, joilla on pantattavaa omaisuutta, etupäässä oma asunto.

Säästöpankki remonttilaina – vakuudet

Mikäli olet jo Säästöpankin asiakas, pankin ilman vakuuksia myönnettävät remonttilainat ovat tarjolla 2 000 – 30 000 kokoluokissa.

Tälläistä vakuudetonta kulutusluottoa – lainaa kodin kunnostukseen voi hakea suoraan Säästöpankin mobiili- tai verkkopankista. Mikäli pankki myöntää lainan, se on käytössäsi heti, usein jo saman päivän aikana.

Huomaa lisäksi, että jos sinulla on olemassa oleva asuntolaina Säästöpankista, saat vakuudettoman kulutusluoton edullisimmin ehdoin kuin muut asiakkaat.


Koska Säästöpankki on vastuullinen luotonmyöntäjä, sen vaatimuksiin asiakkailta, jotka eivät vielä ole pankin asiakkaita, kuuluvat vakuudet. Tälla pankki haluaa varmistaa että joko taloutesi on kestävällä pohjalla lainan ottamisen suhteen tai että vakuus tulee kattamaan riskin siitä, että se ei ole riittävässä kunnossa.