Pankki Sauvo – Lounais-Suomen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Sauvo – Lounais-Suomen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan alueella tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kansallisen tason merkittävistä finanssiryhmistä myös Sauvon seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Lounais-Suomen Osuuspankki.

Lounais-Suomen OP on vakavarainen, toimialueensa markkinajohtaja, jolla on konttoreita Sauvon ohella myös Paimiossa ja Loimaalla.

Asiakaskunnan käytössä ovat lisäksi kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), lainat ja luotot, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti), lakipalvelut (perhettä, asunto- ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Sauvo – Lounais-Suomen Osuuspankki
Viljontie 1
21571 Sauvo
Aukioloajat (kassapalvelut): keskiviikko 9:30-16.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella keskiviikko 9:30-16.
op.fi/web/op-lounais-suomi

Otto pankkiautomaatti Sauvo – pankki Sauvo

OP Sauvo (Otto)
Viljontie 1
21570 Sauvo
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Sauvo – Lounais-Suomen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPLounaissuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Sauvossa, sekä paljon muuta.