Saxo Bank valuutta-, osake-, ja CFD-välittäjä

Tanskalainen Saxo Bank, jonka palvelut ovat avoinna myös suomalaisille asiakkaille, tarjoaa sijoitusvälitystä laajaan valikoimaan erilaisia finanssituotteita.

Näihin finanssituotteisiin kuuluvat osakkeet, osakeoptiot, ETF-rahastot ja ETC (Exchange-traded Commodity/Currency/Certificate) tuotteet, futuurit, sopimusoptiot, CFD (Contract for Difference) tuotteet, valuutat, FX-optiot, sekä joukkovelkakirjat.

Saxo Bank valuutta-, osake-, ja CFD-välittäjä.

Saxo Group finanssiryhmä (www.home.saxo) on yksi alan luotettavimpia toimijoita, globaalisti toimiva internet investointipankki, jota säädellään EU:n ja Tanskan viranomaisten toimesta, ja jolla konttoreita Kööpenhaminan päämajan ohella myös Lontoossa, Singaporessa, Pariisissa, Zurichissa, Dubaissa, ja Tokiossa.

Yhtiön asiakaskuntaan kuuluu treidaavat ja sijoitusmarkkinoilla toimivat yksityishenkilöt sekä institutionaaliset sijoittajat, joille tarjolla on pääsy yhden kaupunkäyntialustan kautta maailmanlaajuisille markkinoille ja laajaan valikoimaan pääomaluokkia sekä treidattavia instrumentteja.

Näitä asiakaskuntia varten Saxo Bank on kehittänyt intuitiisiä kaupankäynti-ohjelmistoja, joihin kuuluu kaikkea aina personalisoiduista sijoitustarkkailulistoista räätälöityihin graafeihin, uutissuodattimiin, ja riskinhallintatyökaluihin saakka.

Saxo aloitti alalla vuonna 1992, ja siitä on tullut vuosien varrella yksi referoiduimmista brändeistä internet treidauksen ja netti-sijoitusmarkkinoiden suhteen etenkin kotimaassaan, mutta myös laajemmalti.

Yhtiö tunnetaan korkealaatuisista asiakaspalveluistaan, laajasta portfoliosta sijoitusmahdollisuuksia, erinomaisista teknologisista ratkaisuista, sekä kilpailukykyisistä hinnoitteluista, luoden yhden katon alla kaikkea mitä voi odottaa edistyneeltä, modernilta internet sijoitusvälittäjältä.

Saxo Bank kaupankäyntiohjelmisto.

Tuotevalikoima johon voit sijoittaa tai jota voit treidata Saxon kautta on räätälöity sekä institutionaalisia sijoittajia (suuret sijoitussummat) että yksityishenkilöitä (pienemmät pääomat) silmälläpitäen.

Voit käydä kauppaa saumattomasti koko planeetan alueella sijaitsevilla finanssituotteilla samalla helppoudella, kuin mitä kävisit kauppaa kotimaassa listatuilla kohteilla.

Yhdestä Saxo asiakastilistä käsin voit treidata joukkovelkakirjoja ja osakkeita, valuuttoja ja optioita, ja paljon muuta. Voit siten kehittää strategiasi yksittäisten sijoitusluokkien varaan, tai kehittää sofistikoituneen portfoliomallin, tutkien eri sijoituskohteiden tuomia etuja laajemmaltikin.

Osakkeiden puolesta Saxo tarjoaa pääsyn yli 19 000 osakkeeseen 36 pörssissä, osakeoptiot Yhdysvaltain, Euroopan, ja Aasian markkinoilta, 3101 ETF ja ETC tuotetta 36 pörssissä globaalisti, yli 200 futuurituotetta 22:ssa maailman pörssissä, 75 erilaista sopimusoptiota (mukana metalli-, energia-, ja korkomarkkinat)…

…9000 CFD tuotetta (joukossa 8840 osake-CFD:tä, 29 indeksi-CFD:tä, ja hyödyke-CFD tuotteita), 182 spot valuuttaparia sekä 140 valuuttatermiiniä, optiot 40 sijoituskohteelle (mukana valuutat, kulta ja hopea) sekä 6 FX Touch optioparia, kuin myös 7000 joukkovelkakirjaa 26 eri maasta ja 21 eri valuutassa.

Suureen osaan tarjolla olevista tuotteista riippuu mahdollisuus käyttää vipuvaikutusta strategian tuottojen voimistamiseen (samalla kasvattaen tietysti myös riskejä). Voit tutustua näihin vivun käyttömahdollisuuksiin Saxon tuotekuvauksista kertovilla alasivuilla sen nettipalvelussa (www.home.saxo).

Toisin kuin monilla muilla CFD- ja valuuttavälittäjillä, Saxo perii esimerkiksi valuuttakaupankäynnistä välityspalkkioita, jonka määrä riippuu asiakkaan kaupankäynnin volyymistä per kuukausi. Sinun kannattaakin tutustua Saxon hinnoittelumalliin perinpohjaisesti ja verrata muihin tarjolla oleviin välittäjiin tarkoituksiisi parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.

Näillä finanssituotteilla treidaaminen tapahtuu Saxon edistyneillä kaupankäyntialustoilla, jotka on toteutettu antamaan aktiivitreidaajien hakemia ominaisuuksia, nopeutta, ja tehokkuutta.

Paras tapa tutustua yhtiö nettikaupankäyntialustaan on testata sitä ilmaisella, ilman velvoitteita olevalla demo-tilillä, joka mahdollistaa testikaupankäynnin rajatun periodin ajan käyttäen firman ohjelmistoa, ilman, että oikeaa rahaa on riskeerattuna.

Yksi tapa pitää silmällä Saxo Bankin asiakkuustarjouksia, uusia ominaisuuksia, sekä uusia finanssituotteita on yhtiön virallinen Facebook-sivu, joka löytyy osoitteesta www.facebook.com/saxobank.