SCF Rahoitus

SCF Rahoitus (Santander Consumer Finance) on vakuudettomia lainoja, ajoneuvo- ja ostorahoitusta, sekä luottokortteja tarjoava finanssi-alan yritys.

Näistä SCF lainoja on haettavissa summille EUR 2000–50 000, etkä tarvitse lainan saamiseen vakuuksia tai takaajia. Luottoihin on mahdollista saada maksimissaan jopa 10 vuotta takaisinmaksuaikaa.

Korko tällaiselle lainalle riippuu aina lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Maksimilaina-aikoja voit tosin hakea vain yli EUR 5000 kokoisille luotoille.

Jos lainantarpeesi ylittää EUR 20 000, Santander edellyttää sinulta pysyviä ja vakaita tuloja sekä omistusasuntoa (asuntoa ei tosin käytetä laina vakuutena).

SCF on henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin yli 20 000 euron lainaa hakeviin, ennen myönteisen päätöksen tekemistä.

SCF Rahoitus

SCF ajoneuvorahoitus

SCF palveluihin kuuluvat myös ajoneuvojen, sekä uusien että käytettyjen autojen, rahoitus.

Kukin autorahoitusmuoto hyödyntää kiinteitä kuukausieriä, tasaeriä, joiden avulla voit sopeuttaa ottamasi autolainan budjettiisi sopivaan kokoon.

Firma on markkinoiden suurimpiin kuuluvista ajoneuvojen kaupan rahoittajista, jonka rahoitusta voit hakea suoraan autokaupasta, ilman erillistä tarvetta asioida pankin edustajien kanssa.

SCF autolainat ovat tarjolla räätälöityinä paketteina niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, ja saat otettua rahoitukseen mukaan aina laajan valikoiman lisäpalveluita.

Voit hakea maksimissaan 5 vuoden maksuaikaa ajoneuvollesi, ja jos valitset mukaan lisäpalveluita, ne veloitetaan kk-eriesi yhteydessä. Et tarvitse lainaan lisävakuuksia, sillä ostamasi auto toimii aina rahoituksen vakuutena.

SCF Rahoitus luottokortit

Santander Consumer Financen Suomen palveluihin kuuluvat myös vuosimaksuttomat Visa Classic luottokortit, joiden luottokorko on kuluttajalle yksi markkinoiden edullisimmista.

Lisäksi standardi-pankkiryhmittymistä erillisenä rahoitusyhtiöistä hankkiessasi luottokortin SCF:n kautta, mukana ei tule tarvetta pankkiasioiden keskittämiselle.

Koska kyseessä on VISA kortti, voit käyttää sitä sekä Suomessa että ulkomailla, kaikkiaan yli 30 miljoonassa myyntipaikassa, kuin myös verkkoshoppailuun ja käteisen nostoon automaateilta.


Pääkortin oheen voit hakea maksimissaan kahta rinnakkaiskorttia samassa taloudessa asuville ja 16 vuotta täyttäneille perheenjäsenille.