SEB luottokortti – Finnair Plus Mastercard

SEB luottokortti Suomessa on Finnair Plus Mastercard kortti, joka on kehitetty etenkin Finnairin kanta-asiakkaiden ja paljon matkustavien tarpeisiin.

Kyseessä on kortti, joka yhdistää MasterCard luottokortin ja Finnair Plus -jäsenkortin parhaat puolet yhteen kätevään maksuvälineeseen.

Pääetuna kortin käytöstä on se, että kerrytät Finnair Plus jäsenyyspisteitä jokaisesta käyttämästäsi eurosta – missä ikinä teetkään ostoksiasi – kotimaassa, ulkomailla, tai verkossa.

SEB luottokortti - Finnair Plus Mastercard.

Kortti, joka on tarjolla MasterCard Basic, Silver, Gold, ja Platinum versiona, kerryttää vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen jokaisesta ostoksiin käytetystä eurosta.

Pistekertymä euroa kohden riippuu Finnair Plus -jäsenyystasostasi (voit tarkistaa nykyisen jäsentasosi Finnairin mobiilisovellutuksessa olevasta digitaalisesta jäsenkortista):

  • Finnair Plus – Basic: 1
  • Finnair Plus – Silver: 1
  • Finnair Plus – Gold: 1.5
  • Finnair Plus – Platinum: 2
  • Finnair Plus – Platinum Lumo: 2

Siten esimerkiksi Platinum ja Platinum Lumo -jäsenet saavat 2 pistettä per kortti-ostoksiin käytetty euro.

Lisäksi saat uuden asiakkaan bonuksena 1 500 ylimääräistä palkintopistettä ensimmäisestä ostoksestasi.

Finnair Plus Mobiili - Digitaalinen jäsenkortti.

Finnair Plus -jäsennumerosi löytyy digitaalisen jäsenkortin ohella myös valkoisesta yhdistelmäkortista.

Kortin käyttö ja hinta – SEB luottokortti – Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus luottokortti, jonka voit hakea Finnairin sivujen kautta, sisältää kertaluonteisen vuosimaksun, 50 euroa.

Arki-ja matkailukäytössä kortti on erittäin kätevä, sillä MasterCard on maailmanlaajuisesti hyväksytyin luottokortti.

Finnair Plus kanta-asiakkuus.

Voit maksaa kortilla kaikissa Mastercardin logolla varustetuissa paikoissa, Suomessa ja ulkomailla, sekä nostaa käteistä samalla logolla varustetuista käteisautomaateista globaalisti.

Verkko-ostoksien suhteen korttiin liitetty Mastercard Identity Check -tunnistautuminen takaa turvallisemman maksamisen. Voit lisäksi valita haluamasi tunnusluvun kortillesi.

Kun saat kuukausittaisen luottokorttilaskusi, voit valita, maksatko sen erissä, ja kuinka suuren summan haluat maksaa.

Pienin mahdollinen maksettava summa perustuu korttisi luottorajaan (vähintään 15 % tai 100 euroa kuussa). SEB luottokortti – Finnair Plus MasterCard luottoraja on 1 000 – 8 000 euroa.

Maksat kortin luoton käytöstä korkoa vain niiltä kuukausilta, kun et maksa koko laskuasi kerrallaan.

Laskuun on aina selkeästi ilmoitettu pienin mahdollinen summa, joka sinun tulee maksaa ja voit maksaa loppusumman erissä tulevina kuukausina, joka antaa joustoa oman budjetin suunnitteluun ja talouden hallintaan.

Kun et maksa laskuasi kokonaisuudessaan kerrallaan, hinta eli korko käytetylle luotolle, jonka myöntää SEB Kort Bank AB, Helsingin sivuliike, on 3 kk:n euribor + 9 %.

Finnair Plus kortti - SEB luottokortti - Finnair Plus Mastercard.

Todellinen vuosikorko, laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle, on 16,21 %, johon on perusteena käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (06/2019) ja johon on huomioitu vuosimaksu 50 euroa.

Arvioitu maksettavaksi tuleva 1 500 euron luoton kokonaismäärä, sisältäen korot ja vuosimaksun, on 1620,53 euroa olettaen, että luottoaika on 12 kuukautta, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin kuukausittain 12 samansuuruisena eränä.

Finnair lentokone Helsinki-Vantaa lentokenttä.

Käteisnostoihin liittyy omat per nosto kulunsa, 2 € + 2,5 % (% nostetusta summasta).

Ostot ja käteisnostot muussa valuutassa kuin euroissa muutetaan SEB pankin toimesta euroiksi käyttämällä Mastercard-valuuttakurssia, johon lisätään 2 % palkkio.

Muita mahdollisia kortin käyttöön liittyviä kuluja ovat esimerkiksi PIN-koodin vaihtaminen (10 €, edellyttää kortin uusimista), Kortin uusiminen kesken voimassaoloajan (10 €, esim. nimenmuutos, uusi kortti rikkoutuneen tilalle), sekä kortin pikatoimitus ulkomaille (50 €).