Shell luottokortti – Yksityiskortti & yrityskortti

Voit hakea Shell luottokortti palveluita sekä yksityisenä, että (euroShell-korttina) yrityksellesi.

Yksityisille tarjolla oleva bensakortti on nimeltään Shell Card private (joka korvasi aikanaan vanhan euroShell yksityiskortin), jota voit käyttää maksuvälineenä kaikilla Pohjoismaiden Shell asemilla (sisältäen yli 1000 aseman valikoiman Suomen ulkopuolella).

Koska Shell Card on yleismaksukortti, voit maksaa bensan ohella kortilla myös muut asemalla tekemäsi ostokset, mukaanlukien ruokailut ja autokemikaalit.

Saat (kaikkialla Pohjoismaissa tehdyistä) ostoksista kotiisi yhden koontilaskun, joka helpottaa kulujen tarkkailua ja analysointia.

Yksityiskortti on kätevä myös koko perheen käytössä, sillä voit liittää Shell Card pääkorttiin kaikkiaan maksimissaan 4 rinnakkaiskorttia, siten, että kullakin perheen autoilevalla jäsenellä on oma korttinsa etuineen.

Shell luottokortti

Kortti on myös edullinen tapa hoitaa bensa-asema ostoksesi, sillä kortti on maksuton — tarkoittaen ettei se sisällä tilinhoitomaksuja — jos valitset laskun maksutavaksesi verkkolaskun.

Tämän edullisuuden ohella saat myös lisäetuja kortin avulla Shellin yhteistyökumppaneilta.

Shell luottokortti – euroShell yrityskortit

Yrityksiä varten Shellin valikoimista löytyvät euroShell kortit, joissa palvelua on painotettu varsinkin polttoainekulujen tarkkailun helppouteen, niin suurelle kuin pienellekin autokannalle, sekä kotimaan että ulkomaiden autoilun suhteen.

Tämän polttoainekulujen valvonnan ja hallinnoinnin avulla voit olla ajantasalla kulujen profiilista per kuljettaja, voit alentaa autokannan käyttökustannuksia (yksityiskohtaisten raporttien kautta), helpottaa laskujen hallintoa ja myös estää korttien väärinkäytön.

Suomessa olevat noin 300 Shell-huoltamoa vastaanottavat euroShell yrityskortteja, ja Euroopasta vastaavasti voit maksaa kortilla huoltamolaskujasi yli 10 000 Shell asemalla.

Löytääksesi matkasi varrelta soveltuvat aseman, voit käyttää firman tarjoamaa huoltamo-ja reittihakua, joka näyttää reittisi varrelta kaikki kohteet, joissa euroShell-kortti kelpaa maksuvälineeksi.

Yksi tärkeimmistä yrityskortin ominaisuuksista on mahdollisuus hallinnoida korttia netissä vuorokauden ympäri euroShell Online 24h palvelussa.

Netin kautta voit mm.

  • kontrolloida kortilla olevia tapahtumia,
  • tilata raportteja, ja
  • siirtää polttoainekulu tietoja firmasi kirjanpitojärjestelmään.

Nettiasetuksissa voit esimerkiksi määritellä, mitä kukin autokantasi kuljettaja saa kortilla ostaa ja mitä valvontakeinoja tätä tarkkailleksasi haluat ottaa käyttöön.

Internet-korttihallinnan avulla olet siten perillä autokantasi muuttuvista kuluista reaaliajassa, ennen ennen paperilaskun saapumista.

Voit myös suunnitella kustannusten vaikutusta urakkahintoihin paremmin, sekä yksittäisten autojen että koko autokannan kulujen suhteen.

Halutessasi voit laittaa autokannan kuluille raja-arvoja, ja analysoida, miten kulurakenne on ylittänyt tai alittanut nämä arvot.