Sijoitus Invest

Sijoitus Invest on vuotuinen kotimaisille sijoittajille, sijoittamisen ammattilaisille, sekä säästäjille tarkoitettu tapahtuma.

Tapahtumassa, johon on ilmainen sisäänpääsy ennakkoon ilmoittautumalla, käy vuosittain yli 5000 vierailijaa, sen kahden tapahtumapäivän aikana.

Tapahtumapaikkana Helsingin Messut Oy:n järjestämässä tapahtumassa on yleensä Wanha Satama (Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki), joka sijaitsee Katajanokan kaupunginosassa pääkaupunkia, aivan ydinkeskustan tuntumassa.

Alallaan Wanhan Sataman sijoitusmessut ovat johtava kotimainen tapahtuma, jonka sponsoreina ja yhteistyökumppaneina ovat historiallisesti toimineet Pörssisäätiö sekä Osakesäästäjien Keskusliitto.

Näiden yhteistyökumppaneiden johdolla tapahtumassa järjestetään ohjelmaa, jossa sijoittajilla on mahdollisuus kouluttaa itseään muun muassa ajankohtaisista sijoittamisen trendeistä, sijoituspalveluista, sekä yrityksistä, joiden arvopapereilla käydään kauppaa kotimaisissa pörsseissä.

Historiallisesti tapahtumaan ovat osallistuneet Suomen sijoittajamarkkinoilla toimivista tahoista yksityiset sijoittajat, ammattimaiset sijoittajat ja asiantuntijat, institutionaaliset sijoittajat, pörssiyhtiöiden talousjohtajat sekä toimitusjohtajat.

Tapahtumaan kuuluu myös messu-osio näytteillepanijoineen, jossa voit tutustua alan yrityksistä muun muassa kategorioihin:

pankit
pörssivälittäjät
pörssissä noteeratut yritykset
rahastoyhtiöt
sijoitusyhtiöt
kiinteistönhallintayhtiöt
talousmedia
vakuutusmeklarit
vakuutusyhtiöt

Pääset sijoitusmessu-alueelle, Wanhaan Satamaan, nopeasti Helsingin keskustasta useammallakin tavalla.


Muun muassa pääkaupunkiseudun raitiovaunut numero 4 ja 4T tulevat Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta Katajanokalle, kulkutiheyden ollessa noin 5-8 minuutin välein. Lähin pysäkki Wanhaa Satamaa on “Kauppiaankatu” pysäkki.