W. D. Gann

W. D. Gann (William Delbert Gann, 1878-1955) oli aikanaan yksi maailman kuuluisimmista finanssimarkkinoilla toimineista treidaajista, jonka maine on jatkunut näihin päiviin saakka hänen kehittelemiensä teknisen analyysin strategioiden ansiosta.

Jatka lukemista →

Paul Tudor Jones

Paul Tudor Jones on legendaarinen hedgerahasto treidaaja, jolla ei julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan ollut periodilla 1980-2008 yhtään tappiollista treidausvuotta.

Hänen sijoitusyhtiönsä, vuonna 1980 perustettu Tudor Investment Corporation, hallinnoi nykyisin useita … Jatka lukemista →

Steven A. Cohen

Steven A. Cohen on amerikkalainen hedge fund treidaaja, jonka osakemarkkinastrategioihin keskittynyt SAC Capital Advisors kuuluu maailman suurimpiin alallaan.

Cohen, jota Wall Street Journal on kutsunut vuodesta 2006 “hedgerahastojen kuninkaaksi”, syntyi … Jatka lukemista →

Richard Dennis

Richard Dennis on legendaarinen amerikkalainen treidaaja, jonka toi maailmanmaineeseen hänen “Turtle” treidaaja-koulutuksensa 1980-luvulla.

Dennis tunnettiin maineensa huipulla 1980-luvulla nimellä “Prince of the Pit”, ollessaan yksi historian menestyksekkäimmistä treidaajista.

Tämä maine … Jatka lukemista →

Ray Dalio

Ray Dalio on maailman suurimman hedge rahaston ($150 miljardia AUM), Bridgewater Associatesin, perustaja, päätreidaaja, ja suurin omistaja.

Useat seikat ovat tehneet Daliosta ja hänen rahastostaan, poikkeuksellisen menestyksekkään, ja Ray on, … Jatka lukemista →

David Harding

David Harding on Winton Capital Management hedge-rahaston omistaja ja yksi maailman kuuluisimmista teknisen ja kvantitatiivisen analyysin avulla markkinoita lähestyvistä treidaajista.

Hänen omistamansa hedge-rahasto on yksi maailman suurimmista, $29 miljardin hallinnoidulla … Jatka lukemista →

Louis Bacon

Louis Bacon on amerikkalainen hedgerahasto omistaja ja treidaaja, jonka Moore Capital Management kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin.

Opiskeltuaan Columbia Business School yliopistossa rahoituksen MBA tutkinnon vuonna 1981, hän liittyi Bankers Trust … Jatka lukemista →

Jim Rogers

Jim Rogers on yksi maailman tunnetuimmista sijoittajista ja talouskirjailijoista, jonka ansioihin kuuluu mm. Quantum Fund sijoitusrahaston perustaminen yhdessä George Soroksen kanssa.

Rogersin, joka nykyisin vaikuttaa Singaporesta käsin, sijoittajaura pääsi käyntiin … Jatka lukemista →

Peter Schiff

Peter Schiff on amerikkalainen sijoitusneuvoja, investointipankkiiri, ja talouskirjailija, joka saavutti maailmanmaineen ennustaessaan Yhdysvaltain v. 2008 alkaneen talouskriisin vuosia etukäteen.

Schiff, joka omistaa amerikkalaisen sijoitusyhtiö Euro Pacific Capitalin, ilmaisi synkät talousennustuksensa … Jatka lukemista →