Sodankylä pankki – konttorit & pankkiautomaatit

Katsaus Sodankylä pankki konttorien valikoimaan sekä alueelta löytyviin laskun maksu automaatti & NOSTO ja Otto pankkiautomaatti pisteiden verkostoon.

Suomalaisilla pankkialan markkinoilla operoivista finanssikonserneista myös Sodankylässä on toiminnassa mukana konttorin kautta ainoastaan Osuuspankki.

Osuuspankkiryhmällä on maan alueella kaikkiaan 371 konttoria, kattaen alueena koko maan Ahvenanmaasta ja pääkaupunkiseudusta aina Pohjois-Lappiin saakka.

Kutakin näistä konttoreista operoi itsenäinen talletuspankki, joka Sodankylän suhteen on Pohjolan Osuuspankki, jonka omistavat pankin yli 47 000 omistaja-asiakasta.

Pohjolan Osuuspankilla on konttoreita Sodankylän lisäksi myös seuduilla Enontekiö, Ivalo, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Rovaniemi, Pello, Ranua, sekä Utsjoki.

Sodankylä pankki - OP Sodankylä.

OP Sodankylä.

Pankin asiakkaana saat käyttöösi Pohjolan Osuuspankin yli 100 finanssialan asiantuntijaa ja lisäksi OP Koti Lapin kautta 27 kiinteistöalanasiantuntijaa.

Pohjolan OP palvelut kattavat kaikki keskeiset pankki- ja vakuutustuotteet, joita voit käyttää valitsemassa kanavassa – OP verkkopankissa, OP-mobiilissa, puhelinpalvelun kautta tai kasvotusten konttorissa asioimalla.

OP Sodankylä – Pohjolan Osuuspankki – Sodankylä pankki
Jäämerentie 14
99600 Sodankylä
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 9-13
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai
op.fi/web/pohjolan-osuuspankki

Nordea maksuautomaatti Sodankylä
Jäämerentie 13
99600 Sodankylä
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nordea.fi

Nordean maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaasi tilikyselyjä. Kun käytät automaatilla Visa- tai MasterCard-korttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu suoraan tililtäsi vai korttiluotolta.

NOSTO ja Otto pankkiautomaatit Sodankylä – Sodankylä pankki

K-Supermarket Pohjantähti (Otto)
Haastajantie 1
99600 Sodankylä
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OP Sodankylä (OttoPlus)
Jäämerentie 14
99600 Sodankylä
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

OttoPlus on pankkiautomaatti, jossa voit Ottopisteiden peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

S-Market Sodankylä (NOSTO)
Jäämerentie 8
99600 Sodankylä
Aukioloajat: S-Market Sodankylän aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja Sodankylä pankki konttorin (OP Sodankylä) palveluista Pohjolan Osuuspankin virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.