Pankki Soini – Alajärven Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Soini – Alajärven Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste automaattien verkoston pisteeseen.

Kansallisen tason merkittävistä finanssikonserneista myös Soinin seudun pankkitoiminnassa on mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Alajärven Osuuspankki).

OP Alajärvi on Järviseudun johtava pankki, jonka juuret ulottuvat Hoiskoon, Luoma-Ahoon ja Paalijärvelle vuoteen 1913, jolloin Alajärven Osuuskassa perustettiin.

Pankilla on konttori Soinin ohella myös Alajärvellä, jonka lisäksi voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioita monipuolisesti OP-mobiilissa, verkossa sekä puhelimitse.

Yhteensä pankilla on noin 15 000 asiakasta, joista yli 8 200 on omistaja-asiakkaita. Asiakaskuntaa palvelee kaikkiaan 20 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

OP Soini – Alajärven Osuuspankki
Alajärventie 2
63800 Soini
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella tiistai, perjantai 9:30-16.
op.fi/op-alajarvi

Otto pankkiautomaatti Soini – pankki Soini

OP Soini (Otto)
Alajärventie 2
63800 Soini
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Soini – Alajärven Osuuspankki konttorista seuraamalla pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/opalajarvi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin alueella, sekä paljon muuta.