Pankki Sonkajärvi – Ylä-Savon OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Sonkajärvi – Ylä-Savon Osuuspankki konttoriin sekä alueella tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaattiin.

Merkittävistä kotimaisilla pankkialan markkinoilla operoivista finanssikonserneista myös Sonkajärvellä on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Ylä-Savon Osuuspankki).

OP Ylä-Savo tarjoaa asiakkailleen moderneja pankkipalveluita ja monipuolisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Pankin asiakkaana ulottuvillesi tulevat finanssipalvelut kuten päivittäiset raha-asiat, tilit & kortit, kassapalvelut, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, lainat ja luotot, omaisuuteen liittyvät lakipalvelut, maa- ja metsätalouspalvelut, yrityspalvelut, sekä henkilö-, maatalous- ja yritysasiakkaiden vakuutukset.

OP Sonkajärvi – Ylä-Savon Osuuspankki
Rutakontie 36
74300 Sonkajärvi
Aukioloajat (kassapalvelut): perjantai 9:30-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai.
op.fi/web/yla-savon-osuuspankki

Otto pankkiautomaatti Sonkajärvi – pankki Sonkajärvi

OP Sonkajärvi (Otto)
Rutakontie 36
74300 Sonkajärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Sonkajärvi – Ylä-Savon Osuuspankki konttorin toiminnasta seuraamalla pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.Ylasavo/.


Facebook-sivua seuraamalla saat päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Ylä-Savon Osuuspankin tapahtumiin Sonkajärvellä, ja paljon muuta.