Pankki Sotkamo – Kainuun Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Sotkamo – Kainuun Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä seudun puitteissa tarjolla oleviin Otto-pankkiautomaatti verkoston pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonserneista myös Sotkamossa operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Kainuun Osuuspankki.

OP Kainuu on Kajaanin talousalueella toimiva täyden palvelun pankki, joka tarjoaa monipuolisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden saman katon alta. Asiakkaita palvelee kaikkiaan noin 60 osaavan finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Kainuun Osuuspankin asiakkaana voit käyttää finanssipalveluita kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP-Koti Kainuu), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon tuotteet (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee kaksi Ottopiste pankkiautomaattia, joista toinen on TalletusOtto, jossa voit peruspalveluiden ohella tallettaa seteleitä ja kolikoita korttiisi liitetylle tilille.

OP Sotkamo – Kainuun Osuuspankki – pankki Sotkamo
Kainuuntie 22
88600 Sotkamo
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 9:30-15:30.
op.fi/web/op-kainuu

Otto pankkiautomaatit Sotkamo – pankki Sotkamo

Sotkamon pankkiautomaatit vaihtoehdoista TalletusOtto on paikka, joka mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden tallettamisen korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

K-Supermarket Sotkamo (Otto)
Kainuuntie 18
88600 Sotkamo
Aukioloajat: K-Supermarket Sotkamon aukioloajat.
otto.fi

OP Sotkamo (TalletusOtto)
Kainuuntie 22
88600 Sotkamo
Aukioloajat: OP Sotkamon itsepalvelualueen aukioloajat maanantai-sunnuntai 6-23.

Voit saada lisätietoja pankki Sotkamo – Kainuun Osuuspankki konttori palvelupaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/opkainuu/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin Sotkamon alueella, ja paljon muuta.