St1 Visa luottokortin edut

St1 Visa luottokortti on tehty etenkin autoilevalle suomalaiselle, tarjoten huomattavia etuja jo valmiiksi edulliseen tankkaamiseen ketjun asemilla.

Yleistasolla St1 Visa on erinomainen, vuosimaksuton ja kansainvälisesti käytettävä Visa-kortti, jonka liitteenä oleva St1-etuohjelma palkitsee sinua etenkin ostoksista St1- ja Shell-asemilla, mutta myös muualla.

Saat St1 Visa kortilla polttoaineen ostamisesta (St1- ja Shell-asemilta) enemmän vastinetta samalle rahalle, sillä etusi on aina 2% / litra.

Tankkaamisen ohella edut kertyvät myös myymäläostoksista (muista palveluista & huoltoaseman tuotteista), mukaanlukien autopesut, ruokailut jne, joten sinun kannattaa aina suunnata St1- tai Shell-asemalle 2 % edun saadaksesi. 2% edun saat niin Suomen kuin Ruotsin ja Norjankin St1- ja Shell-asemilta.

Kortilla maksaessasi muualla kuin huoltoasemilla – ruoka, kodinkoneet ja sisustus, vapaa-aika, matkat jne (poislukien muiden huoltoasemaketjujen ostot) – saat 0,5% etua, myös ulkomailla tehdyistä ostoksista. Siten saat huomattavia etuja käyttäessäsi korttia niin suuriin kuin pieniinkin ostoksiin.

Käytettävänäsi on kaiken kaikkiaan ympäri maailman yli 24 miljoonaa ostopaikkaa, missä Visa kelpaa maksuvälineenä, plus internetin ostospaikat ja palvelut, jotka hyväksyvät Visa kortin.

Lisäksi ST1-yhteistyökumppaniverkosto, kuten Euromaster-rengasliikkeet, Vakuutusyhtiö Chubb ja Viking Line, tarjoavat joukon autoiluun liittyviä erityisetuja, jotka on nimenomaan räätälöity St1 Visa -kortinhaltijoille.

Kaikki kortille kertyvät edut hyvitetään tekemistäsi uusista ostoksista St1- ja Shell-asemilla, mikä tarkoittaa sinulle pohjimmiltaan etenkin edullisempaa polttoainetta ympäri vuoden. Edut ovat voimassa vuoden ansaintapäivästä.

Voit laskea potentiaaliset säästösi käyttämällä St1:n tarjoamaa laskuria (jossa säästösi tulevat edullisten mittarihintojen päälle) nimeltään St1 Visa -kortin etulaskuri (osoitteessa st1visa.fi/edut-kortinhaltijalle).

Löytääksesi tien päällä sinua lähimmän St1- tai Shell-aseman sinun kannattaa mennä puhelimellasi osoitteeseen m.st1.fi. Asemahaku ja muuta tärkeää tietoa St1- ja Shell-asemista löydät lisäksi St1:n internet-sivuilta St1.fi, kohdasta “Huoltoasemat“.

St1 Visa luottokortti.

Mistä näen kertyneet St1 Visa kortin etuni?

Näet korttisi käytöstä kertyneet etusi St1 Visa -laskulla ostotapahtumien jälkeen eriteltynä sekä kauden hyvitettyjen etujen osalta Oma Tili -palvelun tilitapahtumista.

Oma Tili -palvelu on erinomainen työkalu ostostesi seuraamiseen, jossa käyttäjätunnuksena toimii sopimusnumerosi (löydät sen laskultasi).

Kaikki ostoksistasi kertyneet etusi hyvitetään St1 Visa -laskulla uusista ostoksista, joita olet laskutuskauden aikana tehnyt St1- ja/tai Shell-asemilla.

Kaikki St1 Visa kortilla keräämäsi edut ovat voimassa yhden vuoden niiden ansaintapäivästä lukien, ja ne voidaan hyvittää tämän ajan kuluessa, kunhan laskulla on St1- tai Shell-asemilla tehtyjä ostoksia.

St1 Visa kortin etulaskuri.

St1 Visa kortin ominaisuudet

St1 Visa tarjoaa erinomaisen valikoiman perusominaisuuksia, mukaanlukien sen, ettei korttiin liity avausmaksua tai vuosimaksua (kortin käytön tilinhoitomaksu peritään hinnaston mukaisesti).

St1 Visa kortin hinnasto.

Luottoraja on tarpeesi mukaan 1000 – 5000 euroa, ja saat ostoksillesi jopa 40 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saapuessa voit päättää, haluatko maksaa kaiken kerralla vai pienemmissä osissa.

St1 Visa -kortin kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko keskimääräiselle 2000 euron luotolle on 25,10 % (tilanne 3.6.2019).

Etuina kortin käytöstä St1- ja Shell-asemilta on kaikista ostoksista 2 %, kun taas muista kuin huoltoasemaostoksista etu on 0,5 %.

St1 Oma Tili -palvelussa pääset hallinnoimaan tiliäsi sekä seuraamaan ostoksiasi reaali-ajassa. Palveluun pääset kirjautumaan osoitteessa st1visa.fi.

Voit hakea korttia verkkopankkitunnuksilla osoitteessa st1visa.fi, jota kautta haettaessa korttia saat luottopäätöksen näkyviin heti.