Stockmann kortti

Luotollinen Stockmann kortti on palveluna järjestetty yhteistyössä MasterCardin, maailman laajimman hyväksytyn luottokorttiyhtiön kanssa.

Luottokortti, Stockmann MasterCard, tarjoaa sinulle lisäetuja pelkkään kanta-asiakaskorttiisi verrattuna, sillä voit tehdä ostoksia luotto- ja maksuaikaominaisuutta käyttäen, riippumatta kanta-asiakkuutesi tasosta.

MasterCardia hyväksytään maailmalla maksuvälineenä yli 30:ssä miljoonassa maksupaikassa (ja yli miljoona käteisautomaattia), ja voit käyttää kortissa olevaa debit- tai credit ominaisuutta maksua tehdessäsi.

Stockmannilla saat ostoksiisi usein myös maksutapaetua (Stockmann tavarataloissa, Stockmann Beauty myymälöissä, Stockmann Outleteissa, sekä Akateemisissa Kirjakaupoissa), mutta tämän edun saaminen on useimmiten ollut kausiluonteista.

Korttina kyseessä on täyden palvelun kortti, jota voit käyttää fyysisten kauppojen ohella myös netissä tekemiin ostoksiisi (tosin maksutapaetu ei yleensä yllä Stockmannin tai Akateemisen Kirjakaupan verkkopalveluihin).

Stockmann kortti

Stockmann kortti arkikäytössä

Stockmann MasterCard on tehty käytössä kustannuksiltaan mahdollisimman joustavaksi, sillä siihen ei liity avausmaksua, eikä myöskään vuosimaksua — maksat vain korttiluoton käytöstä.

Tälle luotolle on korttiisi järjestetty keskimäärin noin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka laskentaan käytetään 3kk euribor-korkoa viitekorkona (luoton korkona on 3 kk euriborkorko + 10 %). Todellisen vuosikoron laskelmassa on mukana myös kuukausittainen tilinhoitomaksu (EUR 3,50), kun maksat luottosi useammassa kuukausierässä.

Stockmann MasterCard kortissa luottorajana on EUR 500-10 000 euroa, joka määräytyy luottokorttia hakiessasi ja sen hyväksynnän myötä. Kortin varsinaisen myöntämisen hoitaa Nordea Rahoitus Suomi.

Kun käytät kortin luotollista puolta, voit valita itse takaisinmaksuprosenttisi (vähintään kuitenkin 3%) ja takaisinmaksuun liittyvän eräpäivän (1.-31. päivä kutakin kuukautta).

Takaisinmaksuun on mahdollista hakea 2 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, mutta nämä kuukaudet eivät saa olla peräkkäisiä kuukausia.

Takaisinmaksuun ja korttisi ominaisuuksiin voit tehdä muutoksia suoraan verkkopalvelun kautta, jossa voit myös tarkistaa korttisia ajankohteiset tapahtumat sekä saldon. Tämä verkkopalveluun liittyvät oheispalvelut ovat erillisen hinnaston mukaisia.

Koska kyseessä on luottokortin lisäksi myös Stockmann-kanta-asiakaskortti, saat kaikista kortin luotto-ominaisuuksilla tehdyistä ostoksista kanta-asiakkuuteesi liittyviä pisteitä, jotka vievät kohti ketjun Exclusive-asiakkuustasoa.


Hakiaksesi Stockmann MasterCard luottokortti, voit tehdä niin suoraan verkossa, tavaratalon kanta-asiakaspalvelun kautta, tai missä tahansa Nordean konttorissa kotimaan alueella.