Stockmann MasterCard

Stockmann MasterCard on tarjolla tavaratalon asiakkaille luotto-ja maksuaika-ominaisuudella varustettuna.

MasterCard on yksi maailman hyväksytyimmistä luottokorteista, sillä sen hyväksyy maksuvälineeksi yli 32 miljoonaa myyntipistettä eri puolilla maailmaa, verkkokauppojen ohella.

Jos olet jo Stockmann tavarataloketjun kanta-asiakas (millä tahansa kanta-asiakkuuden tasolla), voit hakea korttiin MasterCard luotto-ja maksuaikaominaisuutta.

Stockmann luottokortti

MasterCard on täyden palvelun kortti, sillä saat sillä ostamalla normaalien Stockmann kanta-asiakasetujen ohella myös luottokorttiin liitetyt maksuaika- ja luottokorttiedut.

Voit kortilla nostaa rahaa myös MasterCard logolla varustetuista automaateista kautta maailma sekä siirtää luotolta rahaa omalle pankkitilillesi.

Ennenkuin teet käteisnostoja luottokortillasi ulkomailla, tutustu aina ajankohtaiseen hinnastoon, sillä käteisnostot kuuluvat MasterCard luottokorttien kalleimpiin palveluihin.

Koska kyseessä on bonusohjelmaan liitetty luottokortti, siihen ei kuulu avaus- tai vuosimaksua, kannustimena kortin käyttämiseen ja hankintaan.

Lisäksi maksat vain luoton käytöstä (mukaanlukien kuukausittainen tilinhoitomaksu), et kortin käytöstä. Ilman kortin luotto-ominaisuuden käyttöä saat keskimäärin noin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottorajana luottokortissa on EUR 500-10 000 euroa, ja luottopäätöksen hakemaasi luottolimiittiin myöntää aina Nordea Rahoitus Suomi Oy. Jos käytät kortin luottoa, minimi-takaisinmaksuprosenttina on vähintään 3 %.

Lyhennyksiin voi hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei kuitenkaan peräkkäisiä kuukausia).

Voit hakea pääkorttiisi myös rajattomasti rinnakkaiskortteja muille perheenjäsenille, keräännyttämään Stockmann kanta-asiakkuuden pisteitä.

Kun alat käyttämään korttia, voit tarkistaa Nordean verkkopalvelun kautta ajankohtaiset luottosi tapahtumat ja saldon, kuin myös muokata korttiluottoon liittyviä ominaisuuksia ja hakea korotusta kortin luottorajaan.

Stockmann MasterCard kortin omaavana asiakkaana ja Nordean tiliasiakkaana voit liittää korttiin myös Debit-ominaisuuden.

Tämä tuo lisäjoustoa maksuihisi, sillä voit Debit puolta käyttäen veloittaa maksutapahtuma suoraan pankkitililtäsi.

Stockmannin kanta-asiakasohjelmaan liitettyä MasterCard korttia voi hakea verkossa, Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa, ja Nordean konttoreissa Suomessa.