Svea Rahoitus Oy

Svea Rahoitus Oy on Pohjoismaissa, nykyään myös Suomessa, toimiva rahoitusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat myös perinnät ja reskontran hoito.

Vuodesta 1981 toiminnassa olleella yrityksellä on nykyisin tytäryhtiöitä 10:ssä Euroopan maassa, ja yhteistyökumppaneiden kautta palveluita myös muualla maailmassa.

Konserni aloitti toimintansa vain perintäpalveluiden suhteen, mutta vuodesta 1987 saakka Svea on tarjonnut myös rahoitus- ja laskuhallinnointiin liittyviä palveluita.

Vaatimattomasta alusta aloittanut konserni on nykyisin noin EUR 100 miljoonan ja 590 työntekijän kokoinen yrityskokonaisuus, jolla on asiakkaita kaikkiaan noin 7000.

Suomalaisille tarjotuista palveluista tunnetuimpiin ja käytetyimpiin kuuluvat yksityishenkilöille tarjolla olevat kulutusluotot: DirektLaina, VakuusLaina, sekä PrivatLaina.

Näistä DirektLaina on ilman vakuuksia myönnettävä kulutusluotto, EUR 2000 – 8500 kokoisille summille.

Mikäli lainantarpeesi on suurempi, VakuusLainan kautta on mahdollista hakea Svealta jopa EUR 6000 – 25 000 kokoisia luottoja. Vakuutena VakuusLainaan käyvät mm. kiinteistöt ja asunto-osakkeet.

Svea Rahoitus Oy – SveaDirekt lainat ja kulutusluotot

Kulutusluoton ottamiseen Svean kautta on monta hyvää syytä, mukaanlukien firman tarjoamien lainojen edullisuus, nopea ja henkilökohtainen palvelu, joustavat takaisinmaksuajat, sekä “Minun Sivuni” palvelu, ottamasi luoton hallintaan.

Firman toiminnoista SveaDirekt tarjoaa kulutusluottoja suomalaisille asiakkailleen myös tilanteissa, joissa yksityisasiakkaat eivät välttämättä täyttäisi pankkien perinteisiä luottokriteereitä.

SveaDirektin lainamuodot ovat:

  • DirektLaina: luottoa ilman vakuuksia EUR 2000 – 8 500
  • PrivatLaina: lainaa väljemmin luottoehdoin EUR 2000 – 8 500 kokoluokissa
  • Vakuuslaina: vakuudellista lainaa EUR 6 000 – 25 000

DirektLaina

DirektLaina on edullinen luotto muun muassa useampien aikaisempien luottojen ja pienlainojen konsolidoimiseksi yhden lainan alle (uuden Svea lainan ottamalla ja sillä maksamalla vanhat yksittäiset pienluotot).

Jotta sinulle voitaisiin myöntää DirektLaina, sinun täytyy täyttää minimilainaehdot, joihin kuuluvat 20-65 vuoden ikä, ei voimassaolevia maksuhäiriömerkintöjä, vähintään EUR 18 000 (säännölliset) vuositulot, sekä asuinpaikka Suomessa (viimeiset 3 vuotta).

Sinun täytyy lisäksi läpäistä SveaDirektin luottokelpoisuusarviointi, joka ottaa elämäntilanteesi huomioon kokonaisuudessaan.

PrivatLaina

SveaDirektin PrivatLaina on kulutusluotto, joka on rakennettu vaihtoehdoksi yksityishenkilöille, joilla on vaikeuksia täyttää perinteisten pankkien kulutusluottojen saamiseen asetettuja ehtoja.

Saadaksesi PrivatLainan, sinulla voi olla maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset lainan saamiseen sen sijaan näytön säännöllisistä tuloista, jonka ohella SveaDirekt arvioi lainan takaisinmaksukykysi kokonaisuutena.

Minimivaatimuksiin kuuluvat PrivatLainan lainaehtojen mukaan 20 – 65 vuoden ikä, vähintään 18 000 euron vuotuiset säännölliset tulot, sekä asuinpaikka Suomessa viimeiset 3 vuotta.

Maksuhäiriömerkintöjen suhteen sinulla ei saa olla uusia maksuhäiriömerkintöja vuoden sisällä, ja mahdollinen tätä vanhempi maksuhäiriövelka tulee olla suoritettuna (ref-merkintä).

VakuusLaina

SveaDirekt VakuusLainat on tarkoitettu kaikkein isoimpien kulutusluottojen hakemiseen, aina EUR 25 000 kokoluokkaan saakka. Tällaisen luoton saamiseen sinun tarvitsee asettaa lainalle vakuus, joka voi olla kiinteistö tai asunto-osake.

VakuusLaina on mahdollinen luottomuoto, vaikka sinulla olisikin voimassa oleva luottohäiriö. Luoton takaisinmaksun vakuutena hyväksytään tällöin omistusasunto.

SveaDirekt myöntää luottoja näissä tapauksissa aina 75%:iin asti asunnon käyvästä markkina-arvosta.


VakuusLainan lainaehtoihin kuuluvat lisäksi 20 – 65 vuoden ikä, sekä vähintään 18 000 euron säännölliset vuositulot.