Tallinna Äripank pankkikonttorit Virossa

Virolaisella Tallinna Äripank pankilla, johon myös suomalaiset yksityishenkilöt ja yritykset voivat avata asiakastilin, on Tallinnassa kaksi konttoria.

Tallinn Äripank perustettiin joulukuussa 1991, vain muutama kuukausi maan itsenäisyyden palautumisen jälkeen (elokuussa 1991), tehden yhtiöstä siten yhden Viron vanhimmista kaupallisista pankeista.

Tallinna Äripank pankki Viro.

Toimintansa alusta saakka pankki on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten finanssipalveluihin, yksityisasiakkaille tarjottujen palveluiden ohella.

Tallinna Äripank on täyden palvelut finanssitalo, jonka kautta saat käyttöösi kaikki peruspankkipalvelut ja finanssituotteet.

Yksityisasiakkaana pankkitilin avaamalla ulottuvillesi tulevat muun muassa Tallinna Äripankin internet pankkipalvelu, MasterCard debit pankkikortit, MasterCard luottokortit…

Tallinna Äripank MasterCard luottokortti.

…maksupalvelut (Virossa ja ulkomaille, mukaanlukien EU-alueen SEPA rahansiirrot), pankkitallelokerot, asuntolainat, pienlainat, tilin marginaaliluotot, leasing-palvelut, määräaikaistalletukset, sekä säästötilit.

Räätälöidympiä pankkipalveluita varten Tallinna Äripankilla on lisäksi olemassa Private Banking -palvelukokonaisuus.

Yritysasiakkaille tarjolla olevat palvelut sisältävät mm. MasterCard yritysluottokortit ja pankkikortit, e-kaupankäyntipalvelut, maksupalvelut ja rahansiirtopalvelut Virossa ja kansainvälisesti, käyttöpääomalainat, tilin marginaaliluotot, sijoituslainat, yrityksen käynnistyslainat (start-up lainat), leasing-rahoituspalvelut, factoring, määräaikaistalletukset, säästötilit, ja luottokirjeet.

Pankilla on kahden Tallinnan toimipaikan ohella konttori myös Narvassa, joka löytyy osoitteesta Kerese 4, 20304 Narva (avoinna ma-pe klo 9-17).

Tallinna Äripank pankin konttorit

Tallinna Äripank Vana-Viru
Vana-Viru 7
15097 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17
www.tbb.ee

Tallinna Äripank Estonia puiestee
Estonia pst. 5a
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18
www.tbb.ee

Tallinna Äripankilla on olemassa virallinen Facebook-sivu osoitteessa www.facebook.com/TallinnBusinessBank.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa pankin ajankohtaisista asiakastarjouksista ja muista pankin toimintaa koskevista uutisista.