Tampereen sijoitusmessut

Tampereen sijoitusmessut on vuodesta 1999 järjestetty sijoitusalan tapahtuma, ja kooltaan yksi alansa suurimpia noin 1700 kävijällään.

Tapahtuma, jonka järjestää vuosittain maaliskuun aikana Tampereen Nuorkauppakamari ry, on yleisölle avoin ja maksuton.

Tampere-talossa normaalisti järjestetty tapahtuma on kooltaan Pirkanmaan suurin ja merkittävin sijoitusalan messu, jossa näytillä on laaja katsaus kotimaiseen ja kansainväliseen sijoittamiseen ja talouteen.

Kävijöistä löytyy kategorioina etenkin pörssi-, asunto- ja metsäsijoittajia, sijoittamisesta yleisemminkin kiinnostuneita, aktiivisesti kauppaa käyviä treidaajia, sijoitusalan yrityksissä toimivia talouden ammattilaisia ja talouden asiantuntijoita, institutionaalisia sijoittajia, kuin myös pörssiyhtiöiden rahoitus- ja talousjohtoon kuuluvaa henkilöstöä.

Näytteilleasettajiin on viime vuosina messuilla kuuluneet puolestaan mm. FIM, Osuuspankki, Tavex, Alexandria Pankkiiriliike, Aktia, Danske Bank, JP Morgan Asset Management, Säästöpankki, Fundior, Pirkanmaan Osakesäästäjät, Suomen Pankkiiriliike, Pörssisäätiö, Nasdaq OMX, sekä RBS.

Yksi tapa pysyä ajantasalla messujen tapahtumista ja järjestämisestä on rekisteröityä tapahtuman sähköpostilistalle (tapahtuman nettisivuston www.sijoitusmessut.fi kautta). Tämä ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, vaan voit myös rekisteröityä messuille saapumisesi yhteydessä.

Jos tulet Tampere-talolle autollasi, huomaa että tapahtumapaikan omalla parkkipaikalla on erittäin rajoitetusti paikkoja. Lähimmät vaihtoehdot löytyvät Tullintorin parkkialueelta (P-Tullintori) ja Tampereen rautatieaseman (P-Asema) parkkitalosta.

Tampere-talo sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere. Pääset kauempaakin, vaikkapa pääkaupunkiseudulta paikalle helposti, sillä Tampereen linja-autoasemalta on Tampere-talolle matkaa vain noin 700 metriä, ja rautatieasemalta vain noin 750 metrin matka.