Tapiola MasterCard

Tapiola MasterCard on LähiTapiola Pankin tarjoama luottokortti, joka käy maksuvälineenä yli 32 miljoonassa myyntipisteessä eri puolilla maailmaa.

LähiTapiolan luottokorteilla, jotka pankki myöntää yhteistyössä Ab Compass Card Oy Ltd kanssa, voit sekä maksaa ostoksia että nostaa käteistä automaateista ympäri maailman.

Tunnistat kortin käyttöön soveltuvat myyntipaikat ja käteisautomaatit aina MasterCard-logosta.

Kyseessä on maksuaika-ja luottokortti, jonka tarkoituksena on antaa sinulle joustavuutta tekemiesi ostojen maksamiseen.

Tapiola MasterCard

Korttia käyttämällä saat mm. keskimäärin noin 40 päivää korotonta maksuaikaa, ja lisäjoustoa saat maksuajan suhteen, jos käytät kortin (korollista) luotto-ominaisuutta.

Lisäjoustavuutta rahankäyttöön tuo myös se ominaisuus, että voit siirtää rahaa korttiluotolta suoraan pankkitilillesi, LähiTapiolan verkkopankkia käyttäen.

Tapiola MasterCard luottokortin hakeminen

Voidaksesi hakea Tapiolan luottokorttia, sinun täytyy olla LähiTapiola Pankin asiakas, vähintään 20-vuotias, sinulla ei saa olla rekisteröityjä ajankohtaisia maksuhäiriöitä, ja saat säännöllisiä tuloja.

Opiskelijana voit hakea korttia, jos sinulla on koossa minimissään 60 opintoviikkoa / 90 opintopistettä.

Voit avata uutena asiakkaana tilin käymällä LähiTapiolan toimistossa.

Asiakkaana luottokortin hakeminen onnistuu LähiTapiolan toimistolla, soittamalla pankin puhelinpalveluun, tai tekemällä korttihakemuksen LähiTapiola verkkopankin kautta (LähiTapiolan tileihin liittyy aina automaattisesti verkkopalvelu).

Hakemuksesi yhteydessä valitaan aina luottoraja, EUR 1000 – 5000, kuin myös käteisnostoraja, EUR 0 – 3000. Voit tehdä käyttörajojen muutoksia verkkopankkisi kautta.

Vaikka kortti on LähiTapiolan palvelu, luottoarvion ja kortin myöntämisen tekee aina Ab Compass Card Oy Ltd.

Kun Ab Compass Card Oy Ltd on myöntänyt sinulle kortin, saat MasterCard kortin ja siihen liittyvän tunnusluvun eri lähetyksinä, kortin joko kirjattuna kirjeenä tai postitse. Tunnusluku toimitetaan postitse kotiosoitteeseesi.

MasterCard korttiin saa rinnakkaiskortteja, esimerkiksi muille perheenjäsenille. Voit tehdä hakemuksen rinnakkaiskortille LähiTapiolan toimistossa tai soittamalla LähiTapiolan asiakaspalveluun sen jälkeen, kun olet saanut pääkortin.

LähiTapiola luottokorttimaksujen suorittaminen

Kun teet ostoksia LähiTapiola luottokortillasi, nämä korttitapahtumat veloitetaan kerran kuussa. Saat tekemillesi ostoksillesi noin 40 päivää korotonta maksuaikaa.

Laskun eräpäiväksi voit (korttia hakiessasi) valita joko kuun 15. tai kuun viimeisen päivän.

Mikäli haluat, voit käyttää korttiin liitettyä luotto-ominaisuutta, ja maksaa laskusi osissa. Valitset tässä tapauksessa kuukausierän itse, ja halutessasi myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta (kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä).


Voit tilata luottokorttilaskusi tulemaan fyysisen paperilaskun sijasta e-laskuna.