Tapiola Pankki

Tapiola pankki on osa Tapiola Ryhmää, joka tunnetaan parhaiten vakuutustoiminnastaan, mutta Tapiola on saanut lisääntyvässä määrin nimeä myös pankkina.

Tapiola Ryhmän omistavat sen vakuutuksenottajat, joita on neljästä vakuutusyhtiöstä (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Tapiola, Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Tapiola ja Yritysten Henkivakuutus Oy Tapiola).

Ryhmään kuuluvat pankin lisäksi myös Tapiola Varainhoito Oy ja Kiinteistö-Tapiola Oy.

Pankki keskittyy liiketoiminnassaan etupäässä henkilöasiakas segmenttiin, ja sillä on sekä konttoreita ympäri Suomea, että verkkopankki sekä puhelinpankki valmiudet.

Palveluiden kokonaisvalikoima koostuu muun muassa tili- ja korttituotteista sekä erilaisista neuvontapalveluista jotka liittyvät joko laina- tai sijoitusasioihin.

Tapiolan verkkopankki on varsin monipuolinen ja moderni tapa hoitaa päivittäiset raha-asiasi ja sisältää pankkiasioinnin hallinnan lisäksi myös mahdollisuuden valvoa Tapiola pankin kautta hankkimiasi osakkeita, rahasto-osuuksia, ja vakuutuksia.

Voit tutustua Tapiola pankin verkkopankkiin nettiosoitteessa https://pankki.tapiola.fi.

Voit käydä avaamassa Tapiola Pankin tilin jokaisessa Tapiolan tarjolla olevassa toimipaikassa, joista saat tietoja myös vakuutus- ja korvauspalveluista, sekä erilaisista säästämiseen liittyvistä vaihtoehdoista.

Tapiolan konttorihaku on tarjolla nettiosoitteessa:

www.tapiola.fi/www/yksityisasiakkaat/Yhteystiedot/Toimistot.htm


Jos et halua tai voit toimia verkkopankin avulla kotoasi, osassa Tapiolan toimistoista on tarjolla konttorilla oleva verkkopalvelupääte, jolla voit myös hoitaa vakuutus-, pankki- ja rahastoasioita.

Leave a Comment