Tapiola Varainhoito

Tapiola varainhoito on asiakasvarallisuuden määrällä mitattuna yksi Suomen suurimmista varainhoitajista.

Firman varainhoitoyksikkö tarjoaa palveluja sekä yksityishenkilöille että instituutisijoittajille.

Näistä varakkaita yksityisasiakkaita varten tarjolla on Tapiola Private, jonka kautta voi valita kolmesta palvelutasosta:

  • Perustaso: kuukausimaksuton, ja suunnattu asiakkaille jotka haluavat etupäässä sijoittaa yksittäisiin Tapiolan tuotteisiin itsenäisten sijoituspäätösten pohjalta
  • Sijoituskonsultaatio: kuukausimaksullinen palvelu, suunnattu asiakkaille, jotka haluavat Tapiolan asiantuntijan mukaan sijoituspäätöksien tekoon, neuvomaan varojen sijoittamisessa ja antamaan näkemyksensä markkinoiden suunnasta.
  • Valtakirjavarainhoito: kuukausimaksullinen palvelu, joka on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat valtuuttaa Tapiola Varainhoidon hoitamaan varallisuuttaan sovittujen periaatteiden mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut tällaisista sijoituspalveluista Tapiolan varainhoidon kautta ja täytät minimisijoitusvarallisuus ehdon (nähtävillä Tapiolan nettisivuilla www.tapiola.fi), ensimmäinen askel on sopia tapaaminen yrityksen sijoituspäällikön kanssa sijoitustavoitteiden kartoittamista varten.

Instituutioita varten Tapiolalla on tarjolla räätälöidyt varainhoidon palvelut.

Tyypilliset instituutiosijoittajat joille tällaisia palveluita tarjotaan ovat suuryrityksiä, kaupunkeja, kuntia, ammattiliittoja, järjestöjä, säätiöitä, eläkelaitoksia sekä seurakuntia.

Palvelun räätälöinti tapahtuu ensisijassa instituutiosijoittajien riskinprofiilin ja tuottotavoitteiden mukaan.