Pankki Toivakka – Keski-Suomen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Toivakka – Keski-Suomen Osuuspankki konttoriin sekä alueella tarjolla olevaan Otto pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Pankkialan merkittävistä kansallisella tasolla operoivista ryhmistä myös Toivakan seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Keski-Suomen Osuuspankki).

OP Keski-Suomi on 80 260 omistaja-asiakkaansa omistama paikallinen pankki, jolla on palveluja Jyväskylän pääkonttorin ohella kahdeksalla seudun toimipisteessä sekä OP:n kattavien mobiili-, verkko- ja puhelinpalveluiden kautta.

Pankin asiakkaan voit valita monipuolisesta valikoimasta pankki- ja vakuutuspalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon ratkaisut, rahoitukset, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, varainhoito (OP Private Keski-Suomi), vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Keski-Suomi), ja yrityspalvelut maksuliikkeestä rahoitukseen.

Asiakaskuntaa palvelee kaikkiaan noin 140 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

OP Toivakka – Keski-Suomen Osuuspankki
Toivakantie 41
41660 Toivakka
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 8-16:30. Ei kassapalveluita.
op.fi/web/op-keski-suomi

Otto pankkiautomaatti Toivakka – pankki Toivakka

K-Market Perälä (Otto)
Toivakantie 30
41660 Toivakka
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Toivakka – Keski-Suomen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.keskisuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Toivakalla, sekä paljon muuta.