Pankki Utsjoki – Pohjolan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Utsjoki – Pohjolan Osuuspankki konttoriin, joka sijaitsee aivan paikkakunnan ytimessä, lähellä Suomen ja Norjan välistä rajaa.

Merkittävistä kansallisesti toimivista finanssikonserneista myös Utsjoella on pankkimarkkinoilla mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Pohjolan Osuuspankki, Luossatien varrella olevalla pankkikonttorillaan, aivan keskustan ja Norjan rajan tuntumassa.

Etelämpänä Lappia, reitillä kohti Utsjokea, lisää pankkikonttoreita löytyy muun muassa Inarista, joka on noin 140 km ajomatkan päässä pitkin E75 reittiä.

Pohjolan Osuuspankki on aidosti lappilainen, yli 47 000 omistaja-asiakkaansa omistama pankki, jolla on toimintaa 13 kunnan alueella Lapissa.

Asiakaskuntaa palvelee yhteensä noin 100 finanssialan ammattilaisen henkilöstö ja lisäksi OP Koti Lapin kautta 27 kiinteistöalanasiantuntijaa.

Konttoreissa asioimisen ohessa voit hoitaa kaikkia arkisia pankki- ja vakuutusasioitasi myös muissa kanavissa: verkossa, OP-mobiilissa, sekä puhelimessa.

Pankin asiakkaana voit valita kattavasta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), lainat ja luotot, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistö- ja isännöintipalvelut (OP Koti Lappi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private Lappi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Utsjoki – Pohjolan Osuuspankki
Luossatie 1
99980 Utsjoki
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai.
op.fi/web/pohjolan-osuuspankki

Voit saada lisätietoja pankki Utsjoki – Pohjolan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Utsjoella, sekä paljon muuta.