Elina varainhoito

Elina varainhoito on Yale – Harvard – strategiaan erikoistunut finanssialan yritys, joka tarjoaa palveluja yksityissijoittajille ja instituutioille.

Elina Pankkiiriliike on ollut toiminnassa vuodesta 2005, ja … Jatka lukemista →

Visio Varainhoito

Visio varainhoito on vuonna 2009 perustettu varainhoitoyhtiö, joka toimii Helsingistä käsin.

Yhtiön varainhoito tapahtuu pääasiassa kahden rahaston salkunhoidon kautta, joihin firman asiakkaat voivat sijoittaa varallisuuttaan.

Nämä kaksi rahastoa ovat nimiltään … Jatka lukemista →

Öhman Pankkiiriliike

Öhman Pankkiiriliike on osa ruotsalais-omisteista konsernia, johon kuuluvat myös Öhman Varainhoito sekä Öhman Rahastoyhtiö.

Firma, joka perustettiin Ruotsissa vuonna 1906, toimii monipuolisena rahoituspalveluja tarjoavana kokonaisuutena.

Yrityksen erityisosaamiseen kuuluvat varsinkin…

  • arvopaperien
Jatka lukemista →

Seligson & Co

Seligson & Co on varainhoitoon keskittynyt suomalainen sijoituspalvelu-yhtiö, jonka asiakaskunta koostuu pääasiassa suomalaisista ja ruotsalaisista sijoittajista.

Yritys, joka on pääosin henkilöstönsä omistuksessa, pyrkii toiminnassaan minimoimaan sijoitusten tuottoa rasittavia kustannuksia, joka … Jatka lukemista →

Aurator varainhoito

Aurator varainhoito tarjoaa täyden valtakirjan omaisuudenhoitoa, asiakaskunnan koostuessa niin yksityishenkilöistä, yhteisöistä, kuin yrityksistäkin.

Aurator on perustettu vuonna 1996, ja sen henkilökunta koostuu kaikkiaan 15:sta varainhoidon ammattilaisesta, joista kukin on myös … Jatka lukemista →

EQ varainhoito

eQ Varainhoito on noin 35 työntekijän pankkiiriliike, jonka omistavat yhtiön avainhenkilöstö sekä Georg, Henrik ja Carl Gustaf Ehrnrooth.

Varainhoitoyhtiö tarjoaa rahasto- ja varainhoitopalveluja niin yksityis- kuin instituutiosijoittajillekin, kotimaisesta, kullekin asiakkaalle … Jatka lukemista →

FIM varainhoito

FIM varainhoito on saavuttanut merkittävän aseman sekä Suomen yksilöllisen varainhoidon että rahastovarainhoidon alueilla.

FIM pankkiiriliike on henkilöstön omistama suomalainen yritys, jonka sijoitus- ja varainhoitopalvelujen asiakkaisiin kuuluu yksityishenkilöitä, yrityksiä ja instituutioita.… Jatka lukemista →

Tapiola Varainhoito

Tapiola varainhoito on asiakasvarallisuuden määrällä mitattuna yksi Suomen suurimmista varainhoitajista.

Firman varainhoitoyksikkö tarjoaa palveluja sekä yksityishenkilöille että instituutisijoittajille.

Näistä varakkaita yksityisasiakkaita varten tarjolla on Tapiola Private, jonka kautta voi valita … Jatka lukemista →

Pohjola varainhoito

Pohjola varainhoito on yksi maan merkittävimmistä alan toimijoista, 130 henkilön vahvuisella varainhoidon organisaatiollaan.

Pohjolan asiakkailleen tarjoama varainhoitopalveluiden kirjo on erittäin kattava ja hyvämaineinen.

Firma onkin saavuttanut johtavan aseman varsinkin kotimaisten Jatka lukemista →

Varainhoito

Varainhoito on varakkaille yksityishenkilöille useimmiten suunnattu palvelu, joka yhdistää elementtejä taloudellisesta suunnittelusta sekä investointien hallinnasta.

Yksityinen varallisuuden hoito terminä käsittää usein erittäin pitkälle räätälöidyn palvelun, jonka piiriin pääsylle on asetettu … Jatka lukemista →