Pankki Vehmaa – Turun Seudun OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Vehmaa – Turun Seudun Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan alueella olevaan Ottopiste pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kansallisella tasolla pankkialan toiminnassa mukana olevista finanssikonserneista myös Vehmaan seudulla operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Turun Seudun Osuuspankki.

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki, joka tarjoaa monipuolisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Pankilla on toimintaa seitsemän kunnan – Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan – alueella, sekä kattavat mobiili- ja verkkopalvelut.

Yhteensä 161 000 asiakkaan asiakaskuntaa, joista omistaja-asiakkaita on noin 95 000, palvelee lähes 240 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana käytettävissä ovat moderneista finanssipalveluista muun muassa päivittäisten raha-asioiden hoidon palvelut, lainat ja muut rahoitusratkaisut, säästämisen & sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), lakipalvelut, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Turun Seutu), kuin myös palvelut yrityksille ja yhteisöille.

OP Vehmaa – Turun Seudun Osuuspankki
Vinkkiläntie 17
23200 Vinkkilä
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, perjantai 9-11.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai, perjantai 8-20.
op.fi/web/op-turun-seutu

Otto pankkiautomaatti Vehmaa – pankki Vehmaa

OP Vinkkilä (Otto)
Vinkkiläntie 17
23200 Vinkkilä
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Vehmaa – Turun Seudun Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.turunseutu/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Vehmaalla, sekä paljon muuta.