Verkkopankki

Katsaus tarjolla oleviin verkkopankki palveluihin pankeilta Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Handelsbanken, ja LähiTapiola.

Danske Bank verkko-pankki
danskebank.fi/sinulle/asiakaspalvelu?n-login=pbebank

Danske Bankin pankki-yhteys internetin kautta on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, kuten on kaikkien verkkoyhteyksien kohdalla Suomen pankkijärjestelmässä.

Dansken internet pankin kautta voit tehdä pankki-asioista laskun maksamiset, tarkastaa tilisi tiedot, pankin kautta olevien korttiesi tiedot, ylläpitää ja valvoa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä tietojasi, ja voit myös käydä pörssikauppaa suoraan internet pankkiyhteytesi kautta.

Voit tutustua verkkopankin toimintoihin esittelyn avulla osoitteessa:

danskebank.fi/sinulle/tyokalut/verkkopankki

Nordea verkko-pankki
solo1.nordea.fi/nsp/login

Nordean internet pankki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluja ja pankkituotteita suoraan netin kautta.

Nordean Solo verkkopankin kautta voit esimerkiksi nähdä tiliesi, lainojesi ja säästöjesi tiedot reaaliajassa, voit hakea korttia, lainaa tai ottaa käyttöön erilaisia uusia palveluita ilman tarvetta käydä fyysisesti pankin konttorissa, ja voit käyttää palvelua myös ruotsin ja englannin kielellä.

Luonnollisesti voit myös tehdä peruspankkitoimintoja, kuten maksaa laskuja, myös ulkomaanmaksujen osalta, verkkopankin kautta.

Pankilla on tarjolla myös yritysten Nordea Business verkkopankki osoitteessa:

corporate.nordea.fi

Osuuspankki verkko-pankki
www.op.fi/verkkopalveluiden-kaytto/asioi-op-verkkopalvelussa

OP-verkkopalvelussa tarjoaa laajan valikoiman palveluita sekä pankki-että vakuutus asioiden hoidon suhteen.

Peruspankkiasioiden, kuten laskujen maksamisen lisäksi voit myös tehdä netin kautta esimerkiksi lainatarjouksen tai muutoksen lainan maksusuunnitelmaan, hakea korttiluottoa, siirtää korttiluottoa tilille ja seurata tilitapahtumia, valvoa tilitapahtumia ja tiliotteita.

Nettipankin kautta on tarjolla myös työkaluja säästämiseen ja sijoittamiseen Op ryhmän kautta.

OP verkkosivuilla on tarjolla vaihtuva esittelyä varten annettava tunnusluku ja käyttäjätunnus kombinaatio, jolla voit tutustua verkkopankin toimintaan ennen sen käyttöönottoa.

Säästöpankki verkko-pankki
www4.saastopankki.fi/pankki/kirjautuminen

Säästöpankki ryhmän kautta on saatavilla modernin internet pankin palvelut, joihin kuuluvat laskujen maksaminen (myös ulkomaille), tilitapahtumien ja tilitietojen seuraaminen, lainojen ja varallisuuden tietojen valvonta, sekä luottokortin tietojen ja tapahtumien seuranta.

SP-ryhmällä on myös erinomainen mobiilisovellutus:

Handelsbanken verkko-pankki
www4.handelsbanken.fi/pankki/kirjautuminen?0

Handelsbanken tarjoaa Säästöpankkiryhmän tarjoaman verkkopankin kanssa varsin samankaltaisen ratkaisun, jossa voit valvoa mm. tilitapahtumiasia, varallisuuden hoitoasi, ja lainojasi netissä peruspankkitoimien teon lisäksi.

Voit tutustua Handelsbankenin internet pankki palveluun osoitteessa:

www.handelsbanken.fi/fi/henkiloasiakkaat/mobiili-ja-verkko/verkkopankki

LähiTapiola verkkopankki
www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/asioi-verkossa/kirjaudu-verkkopalveluun

LähiTapiola tarjoaa kattavan nettipankin palvelut, joissa voit hallita maksujen tekoa, tilien tapahtumia, lainojen valvontaa, ja korttitapahtumia netin kautta.

Keskeisenä osana nettipankin toiminnassa ovat myös toiminnot, joilla voit ylläpitää ja valvoa vakuutuksiasi sekä osake-ja rahasto-sijoituksiasi internetin kautta.

Voit tutustua verkkopankin toimintoihin LähiTapiola pankin osalta osoitteessa:


www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/asioi-verkossa

Leave a Comment