Pankki Veteli – konttorit & Vetelin pankkiautomaatit

Katsaus pankki Veteli konttorit vaihtoehtoihin sekä Vetelin paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit pisteisiin.

Finanssimarkkinoilla operoivista erilaisista merkittävistä pankkikonserneista myös Vetelin alueella on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Jokilaaksojen Osuuspankki.

Jokilaaksojen OP on jäsentensä omistama pankki, jolla on konttoreita Vetelin ohella myös Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Räyringissä, Toholammilla, ja Ullavassa.

OP Veteli – Jokilaaksojen Osuuspankki (Koulutie 84).

Konttoriverkoston lisäksi pankin asiakkaat voivat hoitaa pankki- ja vakuutusasioitaan monipuolisesti OP-mobiilissa, op.fi:ssä, sekä puhelimitse.

Kaikkiaan pankilla on toiminta-alueellaan noin 20 000 asiakasta, joita palvelee 27 pankkialan ammattilaisen kokoinen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon ratkaisut (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Pankki Veteli – konttorit, aukioloajat & osoitteet

OP Veteli – Jokilaaksojen Osuuspankki
Koulutie 84
69700 Veteli
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai 10-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16.
op.fi/web/op-jokilaaksot

OP Veteli – Jokilaaksojen Osuuspankki – Ylipää
Finniläntie 9
69820 Räyrinki
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 10-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Veteli

Kirkkotanhua liiketila (Otto)
Kirkkotanhua 1
69700 Veteli
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Veteli (NOSTO)
Lehtisaarentie 15
69700 Veteli
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Veteli konttorit vaihtoehdoista seuraamalla niiden sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Jokilaaksojen Osuuspankin Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.jokilaaksot/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Vetelissä, sekä paljon muuta.