Virolainen Versobank pankki

Virolainen Versobank, johon myös suomalaiset yksityisasiakkaat ja yritykset voivat avata asiakkaana pankkitilin, omaa palvelukonttorin Tallinnassa osoitteessa Hallivanamehe 4.

Vuonna 1999 perustettu (alunperin nimellä “Marfin Pank Eesti”) ja vuodesta 2012 nimen Versobank alla toimiva yhtiö on monipuolinen finanssi-instituutio, joka tarjoaa pankkipalveluita ja tuotteita niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkaillekin.

Versobank pankki Tallinna Viro.

Yksityisasiakkaana ulottuvillesi tulevat Versobankin päivittäispankkipalvelut, lainatuotteet, sekä säästö- ja sijoituspalvelut.

Päivittäispankkitoiminnoista voit käyttää esimerkiksi käyttötiliä, maan sisäisiä maksupalveluja, kansainvälisiä rahansiirtoja ja maksuja, Versobank internet-pankkiliittymää, SEPA maksuja Euroopan alueella, puhelinpankkipalveluita…

…debit pankkikortteja, luottokortteja, kulutusluottoja, asuntolainoja, erikoistarkoitulainoja, arvopaperivakuudellisia lainoja, määräaikaistalletuksia, yön yli talletuksia, sijoitustalletuksia, sijoitusvälityspalveluita, valuuttatreidauspalveluita, vaihtoehtoissijoituksia, sekä portfolio-sijoituspalveluita.

Yritysasiakkaille tarjolla ovat muun muassa internet- ja puhelinpankki liittymät, yrityskäyttötilit, kotimaan maksupalvelut, kansainväliset maksupalvelut, debit-yrityspankkikortit, yritysluottokortit, käyttöpääomalainat, yrityslainat, sijoituslainat, tilin marginaaliluotot, talon korjauslainat, lainat arvopapereita vastaan, pankkitakuut, määräaikaistalletukset, yli yön talletukset, sijoitustalletukset, treidauspalvelut (valuutat ja arvopaperit), ja vaihtoehtoissijoituspalvelut.

Versobank AS pankkikonttori
Hallivanamehe 4
11317 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17
www.versobank.com

Versobank pankin virallinen Facebook sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Versobank.

Facebook sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla pankin uusimmista finanssituotteista ja pankkipalveluista, sekä ajankohtaisista asiakastarjouksista ja paljosta muusta.