Pankki Virrat – Ylä-Pirkanmaan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Virrat – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä seudun puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Kansallisen tason merkittävistä finanssialan konserneista myös Virtain alueen toiminnassa on mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki).

​OP Ylä-Pirkanmaa on Kihniön, Ruoveden ja Virtain alueella toimiva pankki, jolla on yhteensä yli 20 500 asiakasta, joista noin 12 600 on omistaja-asiakkaita.

Konttoreiden ohella pankki tarjoaa asiakkailleen monipuoliset verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Ylä-Pirkanmaan Osuuspankin asiakkaana voit valita kattavasta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito, luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Pohjois-Häme), lakipalvelut, varallisuudenhoito (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Virrat – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki
Virtaintie 40
34800 Virrat
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-18.
op.fi/web/op-yla-pirkanmaa

Nordea laskujen maksuautomaatti Virrat – pankki Virrat

Nordea maksuautomaatti Virrat
Virtaintie 33
34800 Virrat
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Nordean maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Visa- ja MasterCard-korttia käyttäessäsi voit valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Virrat

Virtain pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Virrat (OttoPlus)
Virtaintie 28
34800 Virrat
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OP Virrat (Otto)
Virtaintie 40
34800 Virrat
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

S-Market Virrat (NOSTO)
Pääskyntie 13
34800 Virrat
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Virrat – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki konttorin toiminnoista seuramalla pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/opylapirkanmaa/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Virroilla, sekä paljon muuta.