VISA prepaid lahjakortti – MasterCard prepaid lahjakortti

VISA prepaid lahjakortti sekä MasterCard prepaid lahjakortti ovat molemmat luonteeltaan prepaid luottokortti tuotteita, joissa lataat rahaa kortille ja lahjan vastaanottaja voi käyttää tämän summan ostoksiinsa kaikissa niissä myyntipaikoissa (myös verkkokaupoissa), jotka hyväksyvät maksutavaksi VISA / MasterCard Debit kortin.

Käytännössä prepaid maksukortti on monesti tyylikkäämpi tapa antaa lahjana rahaa kuin vaikkapa käteisen laittaminen kirjekuoreen.

Samaan tapaan kuin käteisen suhteen, lahjan saaja voi käyttää prepaid kortilla olevat rahat juuri niihin ostoksiin kuin mitä hän haluaa.

VISA prepaid lahjakortti.

Vertailukohtana, esimerkiksi lahjakortti vain yhteen liikkeeseen rajoittaisi tätä lahjan valinnanvapautta huomattavasti, eikä lahjansaaja välttämättä olisi saamaansa yhtä tyytyväinen.

VISA prepaid lahjakortti on reaaliaikainen maksukortti, jossa lataat kortin arvotille ensin rahaa.

Lahjansaaja käyttää sitten kortissa olevat varat jossakin niistä miljoonista paikoista, missä MasterCard / VISA hyväksytään maksuvälineeksi: netissä, puhelimen kautta tehdyissä ostoksissa, tai käymällä henkilökohtaisesti myymälässä.

Koska kyseessä on normaalitoiminen prepaid maksukortti, lahjansaaja voi nostaa rahat myös käteiseksi käteisautomaatin kautta.

Jos mietit viime hetken lahjaa, prepaid lahjakortti on erinomainen, tyylikäs vaihtoehto, sillä se toimitetaan välittömästi, ja kortti on heti käyttövalmis.

Mikäli lahjakortilla oleva summa on pienempi kuin mitä lahjansaaja haluaa ostaa, hän voi maksaa erotuksen käteisenä tai toisella käteiskortilla / luottokortilla.

Saldokysely VISA prepaid lahjakortti ja MasterCard prepaid lahjakortti tuotteiden suhteen tapahtuu normaalisti käyttämällä kortin myöntäneen tahon verkkoisivustoa, tai soittamalla heidän asiakaspalveluunsa.

Paygoo Prepaid MasterCard lahjakortti - VISA Prepaid lahjakortti.

Suomessa prepaid lahjakortteihin erikoistunut yritys on Paygoo (paygoo.fi), jonka kortit ovat MasterCard merkkisiä, eli niitä voi käyttää kaikissa liikkeissä ja verkkokaupoissa, jotka hyväksyvät Mastercard kortin maksutapana.

Paygoo prepaid kortti on ostettavissa kaikista maan alueella olevista R-kioskeista ja K-ryhmän kaupoista (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, K Neste), joissa voit samalla ladata kortille vapaavalitsemasi arvon väliltä 20-150€. Kortille rahan laittamiseen kuuluu myös latausmaksu, 4,90€.

Paygoo myyntipaikat - MasterCard prepaid lahjakortti.

Saman yhtiön kautta on myös saatavilla normaaleja prepaid MasterCard kortteja, joita monet käyttävät esimerkiksi turvallisempaan verkko-ostosten tekemiseen tai lastensa rahankäyttövälineeksi perinteisen rinnakkaisluottokortin sijasta.

Paygoo korttisaldo on tarkastettavissa yhtiön verkkosivulta asiakastunnusta käyttämällä. Samoilta sivuilta tapahtuu myös kortin aktivointi, kortin sulkeminen, ja korttitapahtumien seuranta.