Volvo Rahoitus

Volvo Rahoitus on autolainoja yksityisille sekä huoltoleasing – rahoitusleasing palveluja yrityksille tarjoava rahoitusfirma.

Firma, joka on toiminut Suomessa autorahoituksen parissa vuodessa 1986 saakka, palvelee vuosittain noin 30 000 kotimaista asiakasta.

Suomen toimintojen lisäksi sama konserni toimii myös kansainvälisesti, niin käytettyjen kuin uusienkin autojen rahoituksen suhteen.

Palvelu on järjestetty niin, että saat päätöksen rahoituksesta mahdollisimman joustavasti, heti autokaupan yhteydessä, ja ostamasi ajoneuvo on yleensä riittävä laina vakuudeksi.

Rahoitusyhtiö keskittyy pelkästään Volvo merkin jälleenmyyjien ja näiden asiakkaiden palvelemiseen, joten saat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua autonostosi ja sen rahoituksen suhteen.

Autonoston perusteena firma käyttää aina osamaksupohjaista rahoitussopimusta, jota voivat käyttää sekä yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin autohankintoihin.

Muut rahoitusehdot, haluamasi maksuaika, sekä rahoituksen korko määritellään autokauppasi yhteydessä. Näistä sopimusaika sovitetaan etenkin tarvittavan lainan määrään ja arvioituun ajokilometrimäärään sopivaksi.

Ostotapahtumaan liittyy normaalisti käteismaksuosuus, jossa vaihtoautosi voi olla osa käteismaksu-osuutta.

Autoluoton korko on aina kiinteä, ja luoton takaisinmaksut tapahtuvat kuukausittain samoina tasaerinä, koko sopimuskauden ajan. Voit maksaa koko jäljelläolevan lainamäärän loppuun koska tahansa, ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Volvo Rahoitus – leasingpalvelut yrityksille

Volvo Huoltoleasing

Yrityksille suunnatuista palveluista Volvo Huoltoleasing kattaa leasinginä sovitun mukaisen ajokilometrimäärän, mutta myös määräaikaishuollot, tekniset korjaukset, renkaanvaihdot sekä sijaisautot määräaikaishuoltojen ajaksi.

Kun sopimusaikasi päättyy, 24-48 kk päästä sopimuksen tekemisestää, palautat yksinkertaisesti leasing-auton jälleenmyyjällesi.

Tehdessäsi leasing sopimusta Volvo autokaupassa, kauppa sovelletaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi mm. ajokilometrimäärän suhteen, ja leasing-vuokrahinta vastaavasti määräytyy näiden kustomointien perusteella.

Huoltoleasing on summaltaan kiinteä koko sopimuskauden ajan, ja koontilaskujen avulla voit helposti hallinnoida suuriakin autokantoja.

Volvo Rahoitusleasing

Volvo Rahoitusleasing sopii Volvon rahoitusvaihtoehdoista etenkin yrityksille, joiden ajoneuvojen käyttötarve vaihtelee tai ajokilometrimäärät ovat vähäisiä.

Rahoitusleasing sopimus, jonka pituus on normaalisti 12-48 kk, ei sido yrityksesi pääomia eikä vakuuksia, ja sopimuksessa auto toimii luoton vakuutena.

Jäännösarvo määritellään sopimuskohtaisesti, ja mikäli autosi myyntihinta sopimuksen päättyessä ylittää sopimuksen mukaisen jäännösarvon, firmasi saa erotuksen hyväkseen vuokranpalautuksena. Vastaavasti, jos myyntihinta alittaa sopimuksen jäännösarvon, maksaa yrityksesi erotuksen rahoituksyhtiölle.