YkkösBonus MasterCard

YkkösBonus MasterCard on luottokortti, joka käy maksuvälineenä yli 32 miljoonassa myyntipaikassa kotimaassa ja ulkomailla.

Kortti, jonka takaa löytyy Danske Bank pankki, kerryttää YkkösBonus pisteitäsi kaikkialla, missä MasterCard otetaan vastaan maksuvälineenä.

Bonusta kertyy myös siis niistä ostopaikoista, josta ostaminen ei muutoin kerryttäisi YkkösBonusta, myös ulkomailla ja netissä. Lisäksi saat 0,5 % MasterBonusta kaikista YkkösBonus luottokortilla tehdyistä ostoksista.

Näistä MasterBonus maksetaan kerran vuodessa (jos olet tehnyt YkkösBonus ostoja vähintään EUR 1000 edestä), samassa yhteydessä vuodessa kertyneen YkkösBonuksesi kanssa.

Danske Bank pankilta löytyy myös muita bonusjärjestelmiin liitettyjä luottokortteja, mukaanlukien Finnair Plus MasterCard sekä K-Plussa MasterCard.

YkkösBonus MasterCard

Tunnistat kaikki myyntipisteet, joissa luottokortti käy maksuvälineenä niiden yhteydessä olevasta MasterCard logosta.

Samaan tapaan myös käteisautomaatit, joista voit nostaa rahaa kortilla käteiseksi, tunnistaa kotimaassa (Otto. automaatit) ja ulkomailla samasta logosta.

Ota huomioon käteisnostoista veloitetut huomattavat provisiot. Tätä kirjoittaessa provisio on euromääräisestä käteisnostosta EU-maissa EUR 2 + 3% noston määrästä, ja muissa käteisnostoissa provision on EUR 2 ja 2,5% noston määrästä.

Kortilla tekemiisi ostoksiin tulee aina keskimäärin 43 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit hyödyntää myös kortilta löytyvää (korollista) luotto-ominaisuutta, jakaen takaisinmaksun pienempiin osiin.

Luottolimiittinä korttiin myönnetään hakemuksesi yhteydessä EUR 500 – 10 000, jonka käyttöä voit seurata kuukausittain kotiisi tulevan laskun ohella myös Danske Bank pankin verkkopankin kautta.

YkkösBonus MasterCard kortin hakeminen

YkkösBonus järjestelmään liitettyä MasterCard korttia voit hakea minkä pankin tahansa asiakkaana.

Mikäli olet jo ennestään Danske Bankin asiakas, ja sinulta löytyy pankkitunnukset, voit hakea korttia verkkopankin kautta.

Mikäli et ole Dansken asiakas, voit täyttää korttihakemuksen netissä, tai käymällä Dansken konttorissa henkilökohtaisesti.