Eurocard | Yrityksen luottokortti

Business Eurocard on Luottokunnan (Nets Oy) tarjoama yrityksen luottokortti palvelu, joka toimii kaikissa MasterCard kortteja vastaanottavissa myyntipaikoissa.

Eurocard on yrityskorttina kätevä varsinkin firmoille, joiden työntekijöiden kustannuksiin kuuluu paljon matka- ja edustuskuluja sekä pienhankintoja.

Työntekijät voivat myös nostaa kortilla käteistä ympäri maailman, sekä tehdä verkko-ostoksia, vaikkapa toimistotarvikkeita.

Luottokunnan laskelmien perusteella tästä henkilöstön tekemien ostojen keskittämisestä luottokortille on merkittäviä kustannusetuja.

Luottokunnan mukaan luottokorttilaskun käsittely on jopa 5 kertaa edullisempaa kuin yksittäisten ostolaskujen läpimeno laskennassa.

Koska Eurocard on MasterCard järjestelmään liitetty luottokortti, se hyväksytään yli 32 miljoonassa liikkeessä noin 230 maassa maksuvälineenä, joista Suomessa on noin 100 000 liikettä.

Erotat ostopaikat (netissä ja muualla) ja käteisautomaatit jotka hyväksyvät Eurocardin aina MasterCard logosta.

Yrityksen luottokortti Business Eurocard

Yrityksen luottokortti – Business Eurocard edut

Yrityskorttipalvelun ohella Eurocard tuo korttia käyttävälle yritykselle myös Eurocard matkatilin sekä Eurocard online-palvelun.

Näistä aktivoidun matkatili-palvelun avulla saat kaikista firmasi matkatoimisto-ostoista (matkatoimistoilta CWT, SMT, Area, Via Egencia, HRG, ja Travellink) yhden kuukausittaisen koontilaskun, sen sijaan, että jokainen matka laskutettaisiin erillisenä.

Matkatilillä olevat ostot on helppo siirtää yrityksesi matka- ja kuluhallintasovellukseen, yksinkertaistaen matkalaskujen teon, hyväksymisen ja tiliöinnin.

Voit tarkastella kustannuksia myös suoraan Business Eurocard Online-palvelussa ja siirtää datan Online palvelusta Exceliin analyysiä varten.

Kun matkatilin ostot on tehty Eurocard kortilla, kuhunkin ostoon tulee automaattisesti keskimäärin 30 päivää maksuaikaa.

Muihin etuihin kuuluu Eurocard kortin täydentävä matkavakuutus, kun kortin käyttäjän ulkomaanmatka on maksettu joko Business Eurocardilla tai Matkatilillä.

Lisäetuna kortin käytössä ovat myös muut Eurocard Online palvelun ominaisuudet. Voit esimerkiksi tarkastella ajankohtaisia raportteja kaikista firman korteista ja matkatileistä, kustakin kortinhaltijasta erikseen, korttien numeroista, voimassaoloajoista ja käyttörajoista.

Analyysimahdollisuuksiin kuuluvat ostojen seuranta käyttäjä- ja yrityskohtaisesti, toimialoittain ja matkakohteittain. Nämä tiedot on yksinkertaista siirtää Online palvelusta muihin ohjelmistoihin budjetointia, kulujen seurantaa, sekä vaikkapa matkatoimistojen kilpailuttamista silmälläpitäen.